Snabbupdate

Okej, dags för en liten update här dååå.... :)
Senaste veckan har det vart mest jobb, på Posten! :) Gillart. Dock har jag tagit på mig alldels för mkt jobb för att jag ska hinna med allt jag vill, men det är bara att göra det bästa av situationen :)
När jag inte jobbar så läser läser läser jag. Imorn ska den andra boken läsas ut, plus ett kapitell i en annan bok, SEN har jag läst två böcker och har sisodär 3 eller 4 kvar... :/ Men det är bara till att läsa alla stunder jag har över. Hej o hå vad det inte blev ngn träning :( Får helt enkelt klara mig på mina pass fram tills efter tentan och uppgiftsinlämningarna  = 14 januari, yey eller inte... Men men!

Näe nu ska jag sova, imorn väntas jobb, läsning, göra klart sista julklappen och umgås lite med Sara på kvällen :)
Sen är det JULAFTON! då ska jag INTE läsa ngt utan bara njuta av julen :) På juldagen vankas det fest :D hihi De blir bra de här! :D

Olalalalaaa

Nu är jag i formtopp! haha på o blogga alltså... :p två inlägg på en vecka, det är ju typ rekord för mig :) haha

Nu är det ny vecka och nya saker att göra, har en ganska bra planering för veckan iaf. Dock sket det sig direkt första dagen :p haha Planen för måndag var att plugga hela hela hela dagen och även köra spinning med Sara. Dock ringde dom och ville  att jag skulle hoppa in och vikariera på ett fritids och jag kunde inte säga nej, så från 12.30-18.00 jobbade jag idag istället för att plugga... Barn är för söta?! :D hihi Dock fick jag ganska mycket gjort både innan och efter jobbandet så jag hann med nästan allt det som jag hade tänkt skriva på under dagen, skönt :)

resten av veckans planering då....
Tisdag: Plugga på förmiddagen (läsa en kurslitteraturbok om datorn i skolan). Jobba 13.30-19.00. Åka in till Skövde och äta middag med Team Supreem, sista gången jag ser dom. Sen är jag officiellt spelare i Skrufscha :D
Onsdag: Föreläsningar på Högskolan hela dagen. Spinning och Easyline på kvällen :)
Torsdag: Plugga på förmiddagen (läsa klart boken om datorn i skolan). Jobba 12.30-19.00. Plugga lite till, läsa. Eller om det var då vi hade tvättid.... Isf ska jag tvätta.
Fredag: Föreläsning på Högskolan till kl 15.00. Sen åker jag och bejb till GBG för att shoppa lite :) Sen vidare till Vänersborg.
Lördag: Julavslutning med Skrufscha. Ska även försöka hinna med att läsa liiite ngn gång under dagen, men vi får se hur det går med det :) Och sen blir det som sagt julavslutning och fest på Skrufscha och fest och bowling o så :D Blir perfa!
Söndag: Sooooova ut, eller iaf till 12 hoppas jag :) Sen åka hem och jobba 16.00-20.00. SOVA! Alternativt lite BC framför tvn kanske för att få lite träning denna veckan...

Såhär kmr mitt liv va fram till den 8 januari (tentadagen), typ plugga varvat med jobb. Och träningen kommer hamna sist i prioriteringen, tyvärr. Kommer att hålla mina pass, men jag vill så mycket mer med träningen. Göra ett roligt nytt nyårspass, jobba med min egna träning och styrketräna massa, osv. men tiden finns helt enkelt inte. Så jag får ta tag i träningen ordentligt efter jul och istället tänka på vad jag stoppar i mig (bortsett från skumtomtar som är min drog ;)).

Btw, så köpte jag min och bejbs julskinka idag :D hihi så nu äre bara köttbullar och prinskorvar kvar att köpa, sen är jag nöjd! :)

O just de... Måste ju bara berätta lite om min helg i korthet.
Fredag: Lugn kväll med zumba och spinning och sedan filmmys med floffen och bamse. Skönt o vara lite själv ibland oxå :)
Lördag: Plugg på dagen. På kvällen var jag med Sara och Bonnie! Massa god mat och annat gottigott :D hihi bra bättre dom! <3
Söndag: Pluggeliplugg på dagen. På eftermiddagen åkte jag och bejb till Skövde för att göra julgodis och pepparkakor med Sandra och Benny. Vi gjorde pepparkakor, mozzartkulor, knäck och ischoklad! :) O dom är ju bara för bra dom två, såååååå underbara! :D hihi <3

Pepparkakshjärtat som jag och bejb fick från Sandra och Benny! :D Sötisar <3 Finaste hjärtat jag fått iaf :D hihi

Väldigt spontant sådär :D haha men jag <3 er ändå :)

Näe nu ligger Kickan och moffrar så nu ska jag ta och gå ut med henne och sedan sova! :)


Wopsi

haha jag är ju typ sämst på att skriva blogg... ^^ haha Men jag får ursäkta mig med att jag har mkt att göra. Har två inlämningsuppgifter som ska vara färdiga i januari plus att jag har en tenta  8 januari, sådäääär skoj, men det går nog bra hoppas jag... Ska plugga som bara den imorn och lördag och även lite på söndag. Sen börjar jag även jobba nästa vecka på Posten, skoj! :) Så mitt liv just nu är plugga, träna, jobba (snart) o försöka umgås med wallin och vännerna :) inte alltför lätt...
Och så har även mitt liv sett ut de senaste... :P

Så sjuuuukt intressant, not!

Men jag skriver nästa gång ngt intressant händer... haha så vi hörs väl om en månad eller så :P

RSS 2.0