Vila i frid älskade Kickan

Nu har det gått några dagar sen jag skrev senast så jag kände att det var dags att skriva igen...

I onsdags var dagen då Kickan skulle avlivas. Dagarna innan var några av de värsta dagarna i mitt liv. Tanken på att Kickan skulle försvinna från vårat liv fick mig att gråta floder. På tisdagen kom massa folk och hälsade på och för att säga hej då en sista gång. Redan då tror jag att Kickan förstod vad som skulle hända. Många tårar föll och jag vet inte hur många gånger jag sa till henne hur mycket jag älskar henne. Kvällspromenaden var hemskt jobbig. Tanken på att det var den sista kvällspromenaden som gjordes gjorde så att jag grät hela promenaden. Efter många tårar lyckades jag dock somna.

På onsdagen gick vi även den sista morgonpromenaden med Kickan, även den lika hemsk. Klockan 10,20 skulle vi vara hos veterinären i Skövde. Väl där ville Kickan inte gå in. Som sagt, jag tror att hon kände på sig vad som var påväg att hända. Hos veterinären fick vi en jättebra veterinär. Hon förklarade vad som skulle ske vilket jag tyckte var jättebra eftersom jag inte varit med då någon avlivas förut. Efter att hon gett Kickan en lugnanade spruta så fick vi sitta med henne en stund för att den skulle ge verkan. Det var hemskt! Att säga hej då. Vad ska man säga? Jag talade om för henne en sista gång hur mycket jag älskar henne och att hon skulle hälsa till Nicko i himlen <3 Det var nog först då som jag på riktigt insåg att hon faktiskt kommer att försvinna ifrån våra liv, rent fysiskt. I hjärtat och i tanken kommer hon alltid finnas kvar <3 Efter en stund kom veterinären tillbaka för att ge den sista sprutan som skulle få Kickan till att somna in. Dock hade de problem att hitta något blodkärl så en annan veterinär fick hjälpa till. Hon var inte alls lika trevlig och hjälpande som den första utan hon gick bara in och gjorde det hon skulle. När de sedan hade gett henne sprutan fick vi sitta kvar hos henne så länge vi ville. Det var hemskt att se Wallin så ledsen. Jag försökte trösta, men samtidigt var jag så ledsen själv. Det är inte lätt :( Efter några sista ord gick vi. Då insåg jag återigen att vi skulle åka därifrån utan Kickan :(

Vi åkte sedan till Wallins mami och bror och satt där några timmar för att sedan åka hem. Väl hemma kändes det väldigt konstigt att se Kickans saker, men ingen Kickan. Dock fanns känslan av att hon faktiskt bara var någon annan stans, det kunde ju vart så att hon bara vart bortlämnade för dagen. Men så var det ju såklart inte. Hon var borta för alltid.

Nu i efterhand känns allt mycket lättare än vad jag trodde. Jag jämför med hur det kändes förra våren när Nicko gick bort, då grät jag i flera veckor efter. Anledningen till att jag inte gör det nu (än iaf) är att jag tror att jag har förberett mig på att hon ska försvinna och även sett hur mycket hon har fått kämpa varje dag, och kanske har hon även lidit utan att hon sagt något. Det hade inte varit snällt att låta henne fortsätta leva, för för varje dag så blev kroppen svagar och hon blev sämre. Med Nicko däremot kom det som en chock att han var borta och jag fick därför bearbeta sorgen efter, då han var borta. Dock ska jag inte påstå att jag inte tycker att det är jobbigt, för det är otroligt jobbigt och tomt. Alla småsaker som Kickan bidrog med, som alla promenader, en hund som möter en i dörren, någon som slickar upp maten om man skulle tappa den, någon som slickar rent tallriken, någon som tröstar när man är ledsen, någon som bara alltid finns där, denna någon är borta. Alla dessa småsaker som man inte alltid tänker är så otroligt jobbiga. Jag saknar henne otroligt mycket! <3 Jag vet dock inte riktigt om jag fortfarande har förstått att hon aldrig kommer tillbaka, jag vet inte.
Nu är dock båda mina älskade favorithundar i himlen tillsammans med Wallins förra hund Targa och leker och hoppar tillsammans, utan att behöva kämpa och ha ont. Jag älskar dig så ofantligt mycket Kickan och vi ses igen den dag då jag kommer till himlen <3 Du finns för alltid i våra hjärtan <3

Sista kortet på älskade floffen <3


Sorg

Såg att mitt senaste inlägg hette Glädje (dels för att vi var på just Glädje, men även för att det var glädje). Det är ganska konstigt, för i lördags så tänkte jag inte alls på att kickan snart inte skulle vara hos oss mer. Eller det klart att det alltid finns med i tanken, men när man gör saker så tänker man inte på det just då iaf.
Nu är det tisdag och idag, precis hela dagen har mina tankar vart på Kickan. Imorgon finns hon inte längre. Jag kan inte fatta det :( Helt overkligt är det. Men innerst inne så vet jag att det är det bästa. Nu kan hon knappt inte resa på sig själv, ibland går det ibland inte. Och då är det inte snält. Men ändå så är jag så pass egoistisk så jag tänker på mig själv, hur mitt liv kommer förändras nu när hon inte kommer vara här längre. Jag försöker att få bort dom tankarna och istället tänka att det är det bästa för henne, att hon inte ska lida. Men det är svårt, just för att jag älskar henne så mycket :( Jag hoppas och tror kanske nån stans långt inne att himlen finns och att hon kommer komma till hundhimlen och träffa Nicko igen.
Men ändå, fan. Det är så otroligt jobbigt :( På jobbet gick det nästan att hålla tårarna tillbaka hela dagen, men bara nästan. Fick ta mig samman och fortsätta med min tur. Folk kommer ju undra vad som står på om brevbäraren gråter. Men det är inte lätt att hålla tårarna tillbaka. Och jag vet inte hur jag ska kunna jobba efter mogrgondagen, känns helt konstigt. Väldigt konstigt och hoppigt inlägg, jag vet, men det blir så när jag bara skriver det jag kommer på just nu, det jag tänker på.

Förövrigt så fyllde min söta mormor år igår, 75 år blev hon! :D Så efter jag slutat jobba åkte vi till Falköping för att fira henne. Det blev ett massa trevligt kalas med smörgåstårta, marrängtårta, chokladtårta, kakor och bullar i mängder :D Mormors marrängårta är guuuudomlig så jag åt jättemassor! Struntar faktiskt i att jag ska äta nyttigt, iaf just då... massa gott vare! :D Och mormor blev massa glad för sin present oxå. Av mig och bejb fick hon en egengjord kokbok med förslag på frukostar, mellanmål middagar, luncher, fika och efterrätter :)

Bästaste morfar och mormor <3

Morfar och jag <3

Bejb och Inge :p

Mums för smörgåstårta!

Finaste mormor vid fikabordet :)

Mums för fika!

Älskade Floffen <3



Som jag tidigare skrev så blir allt lättare om man gör saker. Vilket innebar att så fort vi satt oss i bilen mer eller mindre så brast det.Otroligt jobbigt. Jag kan inte hålla tillbaka tårarna trots att jag vill. Jag vill inte bli ledsen hela tiden och att wallin ska trösta mig. Han borde/är mest ledsen och jag borde vara den som stöttar. Jag vill vara den som stöttar, men jag kan inte hjälpa att jag är ledsen.

Jag vet inte hur jag kommer reagera imorn. Har vart med när dom avlivat en katt en gång, en okänd katt som jag hittade i vägkanten. Då fick jag en stor klump i magen och blev ledsen. De var hemskt att se hur den förs levde för att en spruta senare vara död. Imorn kommer jag att få se det, men då med älskade floffen. Får typ panik när jag skriver det här och tårarna sprutar. Vet inte om jag kommer klara av det imorn, men jag måste klara av det. Skulle ångra mig så i efterhand om jag inte var med.Men ändå.. Sjukt jobbigt. Fan

Glädje

God morgon allihopa! Sovit gott? :) Det har jag iaf och sitter nu här med min skål med gröt och banan :)

Igår blev en massa bra kväll! :D Åkte ju som jag skrev i tidigare inlägg in till Skövde för att grilla med Stefan och Linda. Där var även Kenneth. Andersson , Maria, Casper och självklart bejb :) V satt och pratade och åt god mat (fläskytterfilé med b-sås och vattenmelon till de :) ). Efter en timme eller två kom Sandra och Benny :D Flummeliflum som vanligt när Sandra är med så blev det lek på lekplats, haha :D Underbara människa! <3

Folket bestämde sig sedan för att åka in till stan och gå ut på Glädje. Väl där var det lite folk och Sandra fick inte komma in pga 20 års gräns, hon fyller om två veckor. Så löjligt! Men men, istället gick vi till La Vida. Satt där och pratade resten av kvällen :) Trevlans värre! :) Körde sedan hem Sandra och Benny innan vi åkte hem och sov.

Nu har jag som sagt gått upp och äter frukost. Blev ingen morgonpromenad idag då jag ska träna zumba sen idag :)) Och idag SKA SKA SKA jag plugga. Direkt efter ja har ätit upp frukosten faktiskt :) Sen ska jag skjutsa in bejb som ska på trav idag igen. När jag kommer hem ska jag baka lite och även fortsätta plugga :) 17,30 är det ZUMBA som gäller! :D :D Sen ikv ska jag och bejb vara med Sandra och Benny :D

Näe, nu får det bli lite bilder från gårdagen... :)

Vi lekte som sagt på en lekplats, där det fanns ett jättehögt reptorn :o

Som sagt, ganska högt upp :)

Yey, glada tjejer :D

Största problemet var att ta sig ned, men vi klarade det :)

Flummeliflum på Glädje :)

Bästa Benny ! :D

Andersson och Linda :)

"Ta ett kort på mig dååååå"

Nejdå, dom är inte alls bröder. Jag lovar.

Smile :)

Finaste Sandra och jag får avsluta bilderna från gårdagen :) <3


 


Lördag

Tjingeling :)
Nu är det dags att skriva lite här igen då. Allt bra med er? :)

Igår efter jobbet var det dags för spinning som jag skrev om. Hade bestämt mig för att verkligen ta i och vrida på mycket motstånd. Och OM jag gjorde det! Var helt skakis i benen när jag gick ut ur salen :p haha Gjorde 200 crunches efter oxå, bra bra :)

Tror ni att jag var svettig?! Som att jag hade duschat, med kläderna på :p

Trött men nöjd tjej :)

Sen blev det till att åka hem och duscha och sedan åka in till Bonnie :) Hon hade gjort tacos som vi satt ute och åt på hennes altan :) Sen blev det till att se en film, mysko sådan. The watcher kan den ha hetat. Handlade om en som tjuvkikade på en tjej och sedan blev hon typ helt besatt av honom. Mysko som sagt och inte bra. Men det var iaf skoj att träffa Bonnie :D <3

Bästaste Bonnie :)

Får ju inte glömma bort att skriva om dagens mat, så...
Frukost: Gröt, banan, minimjölk, 3 äggvitor
Mellanmål: Kesella med mosad banan och kokos
Lunch: Makrill i tomatsås, 2 knäckebröd, 3 äggvitor, tomat, gurka
Mellanmål: Kesella med blåbär och funlight, lite fläskfilegyta
Middag: Tacos
Mellanmål: Jordgubbar och cola light

Träning: 1 h spinning, 200 crunches


Så var vi framme vid dagen som är idag då, lördag :)
Började dagen med att köra zumba framför tvn. Fick långa dvd-skivan zumba toning med zumba-sticks av Bonnie. Jag tyckte det verkade mycket mycket roligare att köra det framför tvn än att ge mig ut på promenad, så så fick det bli :) Skojsigt värre var det. Dock var sticksen lite för lätta så det blev inte så mycket styrka, men men :)

Snygg tjej med morgonfrill och allt, redo för lite zumba! :D

Efter en dusch blev det den goda frukosten, som vanligt!

Det är ju trots allt helg så fick bli lite kiwi till oxå :)

Fick dock ett otroligt sug på knäckebröd med smör, så det mumsade jag i mig i massor framför tvn på förmiddagen :p haha Jag och bejb gjorde oss sedan iordning för att åka in till Skövde.
Jag skulle handla lite presenter och även hämta ut mina biologiböcker medan bejb skulle bli upphämtad för att åka till Skara och gå på trav. Blev lite shopping på stan oxå, skräll.... ;) hihi ska ta kort på det sen och visa :)

Dagens outfit :)


Väl hemma igen så blev det omelett med skinka i till lunch. Tanken var ju att jag skulle läst biologi idag, men så blev det inte riktigt. Var hemma runt 14,30 och 16,00 skulle XL med vän komma och prata om företaget LR. Så istället för att plugga så städade jag :) haha Men fint blev det :) Så, kl 16, 00 kom dom. Pratade på en massa och det var intressant :) Dock vet jag inte om jag har tid att lägga på det, tyvär. Får fundera på det :)
Nu har jag pratat med mami ett tag , tur jag har henne <3
Ska alldeles strax göra mig ett mellanmål och mumsa i mig innan jag ska åka in till skövde och hämta bejb. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Det lutar åt att det blir en lugn hemmakväll med grillning och kanske någon film :)

Kan ju skriva matdagen för idag oxå :
Frukost: Gröt, banan, minimjölk, 2 kiwis
Mellanmål: Fyra (!?) knäckebröd med smör
Lunch: Omelett med skinka, tomat, gurka
Mellanmål: Nektarin, kesella med blåbär och funlight
Middag: Grillat kött, b-sås, sallad

Dagens träning: 40 minuter zumba toning

Nu blev det visst bestämt att vi skulle grilla med Stefan, Linda och Andersson ikväll :) Så nu blir det till att mumsa mellanmål och sedan åka till Skövde för att grilla, blir trevligt :)

Ha en fortsatt trevlig dag allihopa! :) 

Hej på er!:) Just nu sitter jag på jobbet ...

img_0931 (MMS)

Hej på er!:) Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att det ska komma en postbil med post.  Imorses blev det ingen morgonpromenad då ja somnade sent pga massa tankar och tårar. Får helt enkelt ta i lite extra på spinningen ikväll ;)  Idag på jobbet har allt bara flutit på, lite post och bra flyt på turen gjorde så att jag var tillbaka från bilturen 11,30 (ska egentligen va tillbaka 14,10). Så istället för att äta lunch efter bilturen begav jag mig ut på cykelturen direkt :) den tog bara 40 minuter (brukar ta iaf en timme) och nu har jag ätit lunch. Idag fick de bli ägg, makrill i tomatsås,'äggvitor och knäckebröd och sallad till de :)) nu sitter ja o väntar på att en postbil ska komma med post Som vi ska sortera upp innan vi slutar för dagen :) den ska komma runt halv 3, men vi hoppas att den kommer lite tidigare ;) hihi  Efter jobbet är det dags för spinning, yey :D och ikväll ska jag umgås med bästa Bonnie :))) Nu ska ja fortsätta vänta här, ha en fortsatt bra dag i regnet allihopa :)


Life goes up and down

Nu måste jag bara få skriva av mig lite, så den som inte tycker om att läsa om människor som "klagar" eller om tråkigheter borde inte fortsätta läsa.

Dock är inte allt dåligt. I stora drag är hela mitt liv näst intill perfekt. Jag har en underbar familj, underbara vänner och en underbar pojkvän som jag älskar över allt annat på denna jord! Jag har världens bästa sommarjobb, så skoj att få vara ute och hälsa och prata med folk hela dagarna :)) Jag har roligaste extrajobbet någonsin som instruktör! :)) Så, jag borde kanske inte klaga...

Men, jag har en omtenta hängandes över mig som ska göras om ungefär en månad. Jag har bara mig själv att skylla, men jag valde att fokusera på fysiktentan som var i samma veva. Fysiktentan klarade jag :) Nu hade jag ju "hela sommaren" på mig att läsa till biologitentan. Borde ju vara hur lätt som helst eller hur, hur många veckor som helst. Men nu har helt plötsligt halva "sommarlovet" gått och jag har bara ströläst lite när jag har haft tid över efter jobbet. Men då jag inte hade räknat med att få en omtenta så ska jag jobba hela sommaren. Slutar 16,00 varje dag och är ganska trött när jag kommer hem, inte världens bästa förutsättningar för att försöka plugga. Nu har jag äntligen fått svar från min biologilärare angående våra böcker, då våran kursbok är på engelska och typ 1200 sidor lång så kände jag att jag hellre läser svenska böcker för att lättare förstå. Nu ska jag bara försöka förstå hans lite halvmystiska mail och försöka låna dessa böcker. Okej, jag läste mailet just nu och blev iaf lite mer positiv. Men ändå, så är det sjukt jobbigt att aldrig få vara ledig. Har typ ingen tid till att vara med Wallin som nu har semester och det känns jättejobbigt. Som TUR är ska vi åka till Malta den 4e augusti, en vecka tillsammans bara vi två :) Kommer bli underbart! <3
Dock har jag ju massa vänner som jag vill träffa också... Ska försöka träffa zachrisson nästa vecka :)) <3 Ska även hinna träffa flera andra vänner som jag inte sett på evigheter. Jag måste hinna! Jag ska hinna!

Och nu till det som gör livet mest jobbigt just nu. Nästa onsdag kommer våran älskade hund Kickan att avlivas. Ni som träffar oss ofta vet att hon har haft problem med sina bakben ett längre tag, men nu är det så pass dåligt så att hon inte alltid kan ställa sig upp själv :( Och då är det inte snällt att låta henne finnas kvar och lida. Detta känns otroligt jobbigt, så kära vänner, jag behöver stöd :( Förra våren avlivades Nicko och jag mådde skit jättelänge efter det. Det är först nu, över ett år efter, som jag kan skriva och prata om honom utan att börja gråta direkt. Och Nickor var min hund trots att han bodde hos mormor och morfar jämt. Eftersom jag vet hur ledsen och dåligt jag mådde förra året så vill jag knappt inte veta hur jag kommer må nu. Nickor träffade jag ju inte så ofta men ändå så var det så jobbigt. Kickan har jag träffat varje dag de senaste 2 åren och haft i mitt liv i snart 3,5 år. Det blir sånna omställningar, inga mer kvällspromenader, inge vovve som möter en när man kommer hem, inget mys, ingen floffen :( Nu kommer även Wallin vara jätteledsen då han haft Kickan sedan hon var valp och jag känner att jag kommer vilja trösta honom, men det är inte lätt att trösta när man själv är ledsen. Detta kommer vara sjukt jobbigt, det är redan jobbigt :( Tårarna rinner :( Jag skriver detta för att jag vill att ni ska veta, ni som är i min omgivning att jag inte kommer må bra framöver. Jag kommer vara ledsen, Wallin kommer vara ledsen, allt kommer vara konstigt, tomt. Men samtidigt vet jag att det är det bästa, det är inte snällt att hon ska behöva lida bara för att vi vill ha henne kvar. Det är bättre att hon får komma till Nicko <3

Jag älskar dig Floffen <3



21 juli

Tjingeling!
Glömde helt bort att uppdatera igår kväll, sry ;)

Igår efter jobbet åkte jag iaf hem och förberedde lite inför mina pass. Jag körde mitt nya spinningpass på kvällen och det gick jättebra, sååå skoj :D hihi 13 st var det som kom :)) På easylinen var det bara 3 tappra motionärer, men dom jobbade på så bra så :D Väl hemma efter passen blev det grillat :) Jag och bejb tittade sedan på en wallanderfilm som gick på tvn. Massa bra att det går filmer på kvällarna nu ju, skoj :D hihi
Och som jag skrev så ska ja ju skriva vad jag har ätit under dagen så....
Frukost: Gröt, banan, lättmjölk, 3 äggvitor
Mellanmål: Proteinbar
Lunch: 2 lövbitar, tomat, gurka
Mellanmål: Proteindrink, blåbär, kesella
Proteinbar efter träningen
Middag: Fläskfile, b-sås, tomat, gurka

Dagens träning: Morgonpromenad, 1 h spinning, 30 minuter easyline.


Där hade ni min gårdag :)
Dagen idag då tänkte jag börja med en löptur. Skulle springa en slinga som jag och bejb sprungit en gång innan. Jag sprang dock fel och missade en avfart och kom helt plötsligt jättefel!! Jag tackar innerligt att det finns gps i mobilen så att jag kunde förklara för wallin vart jag var. Det visade sig att jag hade hamnat uppe i Rankås (för er som inte vet vart rankås ligger, så är det iaf 4 km åt fel håll :p ). Ringde ju som sagt bejb och det slutade med att han fick komma och hämta mig eftersom att klockan hade sprungit iväg alldeles för mycket för att jag skulle hinna springa hem :p Tyvärr blev löpturen bara på 2,5 km, men men :) Får bli en tur ikv kanske, eller så får jag helt enkelt ha en lugnt träningsdag. Ja, så får de bli! :D
Idag på jobbet gick allt så bra så :) Och nu sitter jag här och funderar över vad jag ska äta till mellanmål, hm... Får se vad det blir :) Har även packeterat några grejjer som jag sålt på tradera. Lite skoj att se massa nya adresser, vart ligger t.ex. Pajala, Årjäng eller Rävlanda?  :D haha
När jag skrivit klart detta inlägg ska jag läsa lite innan det blir till att ta tag i tvätten. Så kvällen får helt enkelt bestå i tvätt och biologiläsning :)

Kan redan nu skriva min matdag då jag vet vad jag kommer att äta:
Frukost: Gröt, 1 banan, lättmjölk
Mellanmål: Kesellaburk, 2 nävar blåbär, funlight-saft
Middag: Köttfärssås, tomat, gurka
Mellanmål: Nektarin + något mer
Middag: Ungsbakad korv med chilisås, ost och paprika, tomat och gurka
Dagens träning: 2,5 km löpning, ungefär 1 km promenad


Trötta ben

Idag var det ett par trötta ben som gick upp 5,45. Skulle egentligen gått upp 5,30 men det ville tydligen inte kroppen så jag stängde av alarmet i sömnen. Men som tur var skulle bejb upp och fiska så då väckte han mig :) Så nu är morgonpromenaden avklarad :) Dock var benen som sagt trötta och jag orkar inte hålla lika högt tempo som igår. Idag har jag en kilometertid på 7,36 minuter och igår 7,29 minuter. Vill ligga under 7,30 varje dag :) Men jag traskade runt 4,3 km iaf :) Och efter en härlig dusch sitter jag här med min goda gröt :D Ska snart byta ut morgonrocken mot postis-kläderna och pysa till jobbet :)

Förresten, tänkte försöka skriva lite här vad jag äter under en dag. Både för min egen skull och för andra som är nyfikna :) Så gårdagens ma då :
Frukost: Gröt med skivad banan och lättmjölk, 3 äggvitor
Mellanmål: Proteindrink
Lunch: 2 laxbitar, ärtor, tomat, gurka, 3 äggvitor
Mellanmål: Kesella, jordgubbar
Middag: Tacos (köttfärs, tomat, gurka, sallad, majs, tacosås, ost)
Mellanmål: Blåbär

Min lunch igår

Visst ser det mycket godare ut när man lagt upp maten på en tallrik istället för att äta direkt ur matlådan? :)

Middagen, mums för tacos!

Nu har jag ätit upp frukosten och ska göra mig iordning, ha en bra dag allihopa! :)


Träning

God morgon! :)
Nu sitter jag här framför datorn och äter frukost. Idag blev det gröt med banan och mjölk, samt äggvitor. Bästa frukosten för att hålla sig mätt länge :)

Tänkte skriva lite om min mat och träning då jag den senaste tiden varit väldigt slarvig med maten (pga kalas och andra roligheter). Men jag hade inte velat byta bort alla dessa roligheter för att äta 110% nyttigt. Resultatet av att jag inte ätit precis som jag ska ha blivit att jag gått upp 4,2 kg sedan jag var med i fitnessfigthen. 4,2 kg på 1,5 månad. Efter fitnessfigthen vägde jag 60,0 kg och hade en tajt vältränad kropp. Den kroppen vill jag ha tillbaka. Jag vill ha snygga armar med lite synliga muskler, jag vill ha en smal, vältränad och fast mage, och jag vill ha en bra kondition. Nu vet jag att det kommer sitta folk och läsa det här och tänka,  men sluta klaga, du har redan det där. Du behöver inte bli smalare. Träna mindre. Osv, osv... Och nej, jag har inte den tajta kroppen som jag hade för någon månad sen och den ska jag försöka få tillbaka.

Hur ska jag lyckas med det då? Jag tänker absolut inte träna 7 dagar iveckan som jag gjorde under fitnessfigthen. Min relation med min underbara sambo , mina vänner och familj tar alldeles för mycket stryk av att jag tränar så mycket. Och hur kul jag än tycke att det är och träna, så är ingen träning i världen så pass mycket värd att jag skulle offra familj och vänner för den.
Min tanke är istället att jag ska återuppta mina morgonpromenader, varje dag!! Efter promenaden blir det 10-15 minuters magövningar. 3-4 dagar iveckan blir det träning på gymmet.
So far so good, eller hur?

Men för mig så räcker det inte bara med att träna bra, jag måste även äta bra för att få kroppen i trim. OCh något som jag börjat med på sistone är att äta massa frukt. Frukt är bra, men i lagom dos. Jag äter alldeles för mycket frukt och jag kommer nu därför att byta ut mellanmålen (2-3 frukter) till en proteindrink alternativt kesella, för att få i mig mer mättande protein.

Mellanmål :)

Frukosten kommer jag fortsätta att äta gröt/musli som vanligt :) Lunch och middag kommer bestå av kött/fisk av något slag tillsammans med sallad. Ingen potatis alltså. Kolhydrater är inte bra för mig.

 

Så där har ni min tanke, vad tror ni? Kommer det funka? :)

Målet är att vara i den form ja vill när vi åker till Malta den 4e augusti, 2,5 vecka :)

Tjingeling


Fullt ös, medvetslös

Tjoflöjt!
Nu har jag en liten stund över att sitta här :)) Trots att jag har "sommarlov" har jag massor att göra, på gott och ont.. Men men!

En snabbupdate från förra veckan då :) Bejb skulle flugit luftballong i måndags men det blev uppskjutet tills på onsdagen pga vädret. På onsdagen flög han! :D Han tyckte det var massa skoj :)

Glad sambo :)

Eld, eld, massor eld

Hej dåååå!

Mer bilder från flygningen kommer när jag flyttat över korten från kameran :)

På torsdagen blev det först jobb för att sedan färga håret :)

 

Blev massa bra, nöjd! :D

Sedan tränade jag och bejb styrketräning! Duktiga vi är! :D

På fredagen jobbade jag och efter jobbet åkte jag direkt till Skövde för att hjälpa Bonnie att flytta :) Det gick massa bra och hennes lägenhet är jättefin! :D :D Bejb och jag avslutade kvällen med pizza/sallad och bröd :)

På lördagen var det dags att fira min älskling (som fyllde år på söndagen). Min present bestod av en heldag med mig ;) Woho haha :D Tanken var att vi skulle börjat dagen med picknick men då vädret inte tillöt det fick det bli frukost framför tvn med nybakat bröd, mums! :D Vi gjorde oss sedan iordning och åkte in till Skövde där vi skulle spendera dagen på Arenan. Först var vi lite på relaxavdelningen för att sedan flumma runt i badhuset. Att åka rutschkana är sjuuuukt kul! :D Tävlade massa om vem som åkte snabbast, och bejb vann såklart. Men jag var inte långt ifrån iaf, bara någon hundradel ;) hihi Massa skoj vare iaf! Sen åt vi lunch, kycklingsallad med bröd, innan det var dags för bejb att då massage. Efter hans massage var det min tur, sååå skönt! :) Sen avslutade vi med att vara ytterligare någon timme på relaxavdelningen och rutschkanorna ;) haha

Väl hemma igen lagade jag mat, ciabatta med vitlök, parmaskinka, tomat och mozarella. MUMS! :D :D Till efterrätt blev det chokladmousse och grädde :) Vi hyrde även en film som vi tittade på och jag mumsade massa godis :D haha Det blev iaf en massa bra dag :) :) :) <3

Igår fyllde bejb som sagt år och hans familj skulle komma på födelsedagsfika :) Så dagen bestod av sovmorgon för att sedan städa lägenheten. Bejb gjorde en mycket god tårta med chokladmousse, vaniljkräm, jordgubbssylt och jordgubbar i. Så på eftermiddagen blev det massa fika! :D

På kvällen åkte jag in till bonnie och umgicks lite :) Hade med mig godis och chips som vi mumsade i oss :D Massa bra avslut på dagen :)

 

Idag har jag jobbat och sedan åkte jag och bejb in och ordnade ett pass till mig. Hata att ta passkort! haha ser helt hemsk ut! :P men men! Nu har jag precis vart och tränat, kört igenom mitt nya pass som jag förövrigt är mycket nöjd med :D Så nu ska jag laga mat, nötbit och sallad blire :))

 

Glad tjej! :D


Jag lever!

Jo, jag lever fortfarande ;) Tänkte att det är bäst att skriva ett inlägg så ni inte blir oroliga :p haha
Jag har helt enkelt haft en händelserik vecka och därför inte hunnit blogga något, men nu har jag destomer att berätta om :D hihi

DOCK, hinner jag inte göra det nu då jag idag ska fira bejbs födelsedag (som förövrigt är imorn). Håller just nu på att göra frukost till honom som han ska få när han vaknar :) Sen tänker jag inte säga vad vi ska göra idag, eftersom det är en liten överraskning. Blir ju inte skoj om någon läser det här och berättar för honom innan han själv vet ngt ;) haha Men iaf, nu ska jag fortsätta grejsa här. Så ha en bra dag allihopa! :)

Morgonträning! Det är vad jag har ägnat mi...

img_6409 (MMS)

Morgonträning! Det är vad jag har ägnat mig åt de senaste mornarna, sedan i måndags :) har övat på mitt nya spinningpass :D igår blev det lite mage oxå, grym träningsvärk idag!:D idag körde ja lite triceps och bicepscurl efter spinningen :) måste säga att ja känner mig väldigt mkt piggare efter att ja tränat på morgonen :)) I måndags skulle bejb flugit luftballong (han fick det i present förra året), men det blev inställt efter mkt om och men då de blåste för mycket. Ett nytt försök ska göras idag :)) Igår var det även kalas:) farmor och mina kusiner firades :) väldigt roligt att träffa hela släkten på pappas sida :)) och god smörgåstårta, vanlig tårta, bulle och glass bjöds det på, mumma!:D ska lägga upp lite bilder när ja sitter vid datorn nästa gång :) Nu ska jag mumsa mellanmål, bestående av kesella, vattenmelon och några jordgubbar :) sen ska ja ut o köra post!:)  Ha en bra dag allihopa!:D


Massa bra helg

Så var ytterligare en helg över... och jag vet, jag är värdelös på att uppdatera på helgen. Men det får ni acceptera, för då har jag inte alltid riktigt tid att skriva :))

Så, i fredags efter jobbet var jag på Saras spinningpass. Vi gjorde oss sedan iordning och åkte hem till mig och lagade mat. Fläskfilegryta och ris blev det :) Vi åkte sedan in till Skövde där vi mötte upp Bonnie för att gå på bio. Vi såg Kronjuvelerna. Lite konstig, men bra film :) Efter bion blev det ett besök på Nya Pims innan vi skjutsade hem B och åkte hem. Mycket trevlig kväll med mina fina flickor <3

Lördagen bjöd på kalas. Wallins mormor Svea fyllde 80 år! Mycket trevlig kalas med många nya släktingar till wallin som jag inte träffat tidigare. Svea var så glad så över alla paketen. Med hon blev nog nästan gladast över chokladen som tillhörde våran present :p haha

Finaste bejb <3

Vi två, för alltid <3

Födelsedagsbarnet Svea :)

Jag fick i uppdrag att garnera tårtan ;)

Resultatet :)

Monika och Frank :)

Fika dags med tårta, glass, kolasås, kex, frukt och kaffe i massor! :D

Svea öppnar paket...

.... och bejb hjälpte till att läsa kort :)

Svea tillsammans med sin syster Astrid :)

Fina damer :)

Astrid är nog min idol, när jag är 85 år ska jag också ha rosa klänning med matchande handväska :D

Efter kalaset åkte vi hemåt och insåg att det var dags för mat. Då inget var iordninggjort åkte vi till Ica och handlade kött för att kunna grilla :) Vår granne Ammy kom ner och var med och grillade :) Vi tittade även på två filmer, min låtsasfru och I spit on your grave. En komedi och en skräck, som vanligt ;) haha Båda två var bra, men jag rekomenderar verkligen skräckfilmen om man vill se en riktigt läskig, hemsk och rå film. Inte ofta jag brukar titta bakom fingrarna för att det är läskigt, men det gjorde jag i denna filmen!

 

 

Idag tog vi sovmorgon. Jag sov ända till 10,40, skönt! Efter frukosten och lite annat grejsande begav jag mig ut i solen för att läsa biologi. Det går sakta men säkert framåt... Efter två-tre timmar i solen begav jag mig till gymmet och körde en timmes zumba, 30 minuter på crosstrainern och lite magövningar :) Väl hemma igen blev det mat, lax med ärtor, sallad och knäckebröd med skinka på (hör och häpna, utan smör på ;) ).

Nu har jag tagit en dusch och ska äta kesellaglass (kesella och ihopmosade blåbär och sen in i frysen). Ska se om det är gott :) Sedan får det bli sängen. Imorn ska jag vara på gymmet 6,00 för att öva på mitt nya spinningpass. Sedan blir det jobb och för att antagligen åka till Skövde efter jobbet och titta när bejb flyger luftballong :o Nervös värre! men men, natti natti!


Min nya bikini, älskar!:)) hihi nu blir de...

img_3114 (MMS)

Min nya bikini, älskar!:)) hihi nu blir det lite biologläsning i solen innan det är dags att göra sig iordning för kalas :) wallins mormor fyller 80 år och det ska firas!:)) Ha en bra dag i solen allihopa!:)


Spinning in my <3

Då vart det torsdag, snart helg! :) Torsdagar brukar vara reklamdag, men inte idag. En bra dag på Posten som gick väldigt fort! :) Imorn väntas det reklam till varenda människa, men men de går nog bra!

Efter jobbet blev det till att tvätta för att sedan pysa till gymmet och köra 30 minuters spinning. Testkörde även några nya låtar till mitt nya pass, skoj :) Väl hemma igen blev det en proteinbar och sedan kvällsmat, köttfärssås med fullkornspasta :) Har dock ett problem, kan inte låta bli att äta knäckebröd med massa smör på :( Så sjukt gott ju. Någon som har något tips på hur man ska undvika de? När kuragen inte är stor nog att stå emot :P

Nu har jag diskat och ska gå ut med floffen :) Natti natti

40 månaders kärlek <3

Då vart det onsdag igen :) Som vanligt vart det jobb på dagen och allt flöt på väldigt bra, skönt! :) perfekt postisväder oxå, lite sådär halvmulet :) Dock sken solen det sista så efter jobbet åkte jag hem och läsa lite biologi. Fastnade lite om nässeldjur iaf :) haha

Efter 30 minuter i solen så var det dags att pysa till gymmet. Kämpade igenom ett svettigt spinningpass med duktiga motionärer, återigen fler killar/män än tjejer/kvinnor, undra varför. Kan vara för att kvinnorna gillar att sola mer än män? ;) haha Efter spinningen blev det easyline, med lite nya övningar, skojsigt :) Efter träningen pyste jag hem och lagade mat. Idag blev det lövbiff med egnagjorda klyftpotatis, sallad och b-sås till de! :D MUMMA!

Nu har jag och kickan vart ute på kvällspromenaden och jag ska gå och lägga mig och sova. Imorses blev det ingen morgonpromenad då jag kände att jag behövde sova, men imorn då ska ja allt bege mig ut :)

Förövrigt så har jag och bejb vart ihop i 40 månader idag, 3 år och 4 månader. Ganska lång tid :) :) :) Och jag är lycklig som bara den! Kärleken är stark och jag älskar wallin otroligt mycket! <3

 

Jag älskar dig, för alltid!


Styrka!

Tjoho alla :) Allt bra med er? :)
Idag har vart en dag precis som alla, vilket innebär jobb :) Började dock dagen med en promenix. 4,2 km blev det på 32 minuter ungefär! :D Sedan mumsade jag gröt med banan och mjölk, som vanligt ;) Blev även två kiwis till det. Gjorde mig sedan iordning och åkte till jobbet. Dagen till ära var det massa Ellos- och La Redoute- kataloger, sådär skoj att dela ut men det gick bra ändå :)

Efter jobbet cyklade jag hem. Har ordnat med det mesta inför bejbs födelsedag nu :) Han fyller den 17e juli, men vi ska fira den 16e :) Ser fram emot det :D hihi Har även lagt ut en del kläder på tradera, check it out! http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=1866886

Alldeles nyss kom jag hem efter att ha vart och kört ett styrkepass. Var riktigt länge sedan jag körde gruppstyrka så det var riktigt roligt och helt sjukt jobbigt! Har rejält ont i armarna nu, får se hur det går att tvätta håret ;) haha
Näe, nu har jag mumsat i mig en proteinbar så nu ska jag ta och hoppa in i duschen för att sedan laga kvällsmat. Idag ska jag äta lax, ärtor och sallad! Kanske blir ett knäckebröd till eller så, vi får se :) Gott skare bli iaf! :D


Här är en av de proteinbarsen som jag äter. Den med banan- eller mintsmak är godast! Från gymvaruhuset.se.


Tjingeling!:) fick bli ett mobilinlägg såh...

img_1083 (MMS)

Tjingeling!:) fick bli ett mobilinlägg såhär på kvällskvisten. Idag har jobbat. Började dock med nya arbetstider idag, så nu går ja 8-16 varje dag istället för 6,50-17,00 som ja har gjort hittentills. Skönt på ett sätt då man ändå har en hel del kvar av dagen kl 16 :) idag var det iaf reklam men det gick bra ändå, posten måste vara bästa sommarnummer Ever! Få vara ute och träffa folk, skojsigt så!:) Efter jobbet åkte jag och bejb och handlade mat. Sedan blev det en timmes spinning för mig medan älsk sprang, duktiga vi är!:D hihi sedan gjorde jag mat, egna hamburgare blev det idag!:) Innan bejb åkte till jobbet blev det även lite massage, massa skönt :) nu ska ja ta och sova så att ja orkar gå upp o gå ut o gå morgonpromenaden imorgon :) så, natti natti!


Kärlek

Jag älskar dig, för alltid! <3

Helgen! :)

Tjoho!
Har ni haft en bra helg? Det har jag haft! :D

I lördags började jag dagen med att promenera med Sara, hurtiga vi är! :D Nästan 5 km blev det :)) Efter promenaden blev det ett besök på Ica där jag köpte bland annat havregryn. Har ju börjat äta gröt på Posten till frukost, men med mitt nya schema så kommer jag äta frukosten hemma resten av sommaren så då får jag helt enkelt mumsa gröt hemma! Så det var precis det jag gjorde i lördags, åt gröt till frukost. Tillsammans med en skivad banan och mjölk blir det faktiskt gott! :) Unnade mig en riktigt god brödbit till frukost också, mums!

Ni måste testa! :)

Efter frukosten försökte jag läsa biologi då jag har omtenta i augusti. Men det går trögt :( Men jag ska kämpa på! Vet ju att jag kommer ha 21 klasskompisar som kommer göra omtentan med mig så. Det borde ju säga ganska mycket att 1 (ja, du läste rätt!) av 23 elever klarade biologitentan!? På fysiktentan var det 8 st som klarade det, eller om det var 12 st, kommer inte ihåg. Oavsett vilket det var så är det VÄLDIGT få som klarade dom. Bra lärare, frågetecken!

Men men, nu över till något roligare! Träning! För det var vad jag ägnade mig åt efter lite biologiläsning. Jag och Ammy (min granne :) ) åkte till bejbs jobbgym och körde styrka. Jag körde rygg och triceps :) Sedan sprang vi lite på hemvägen och promenerade :) Väl hemma blev det lunch. Har fastnat lite för det där med omelett. Så otroligt gott och så enkelt! Jag gör omelett på två ägg, lite vatten och sen skinka/kassler i och kryddor såklart! Mumsigt värre!

Visst ser det gott ut? :)

Efter en dusch var det dags att göra sig iordning för att åka till Anders och grilla :) Hos Anders var även Bonnie, Jeppe, Tony och Anders :) Vi grillade och hade massa skoj! :)) Senare på kvällen var det dags för utgång. Tanken var att vi skulle till Husaren men då det var typ 1000 meters kö så fick det bli Harrys ist :) De va skoj det också :) Efter en massa dans var Bonnie tvungen att bada ;) Så vi åkte till Sjötorpasjön ? och nattbadade. För mig som va nykter o körde var det sjuuuuukt kallt :p haha Men vi kan säga att det var uppfriskande :) Skoj kväll vare iaf! :D <3

 

Grillmästarn her self! :)

Tony och Jeppe :)

Skål!

Anders gånger två :)

Bästa vän <3

Sen togs inte några mer kort på kvällen :)

 

Idag då! Vi var ju hemma sent, så somnade inte förrän 4!? Så idag som jag ut till kl 11 :) Började då dagen med en promenad till för att handla frukost :p Idag blev det musli, fil, torkad frukt och bröd i massor! :D Jättegott! Sedan försökte jag läsa lite biologi. Dock blev det bara något kapitel läst då jag var ganska trött :( Får försöka läsa lite mer imorn.

Jag och trollet läser biologi ;)

På eftermiddagen pyste jag ivägg på zumba för att skaka lite rumpa! :D Jätteroligt pass med Lena och sjukt varmt?!

 

Ser ni svettfläcken på rumpan? :p haha Aldrig mer bruna byxor på zumba-pass iaf! :) haha

Nöjd tjej efter passet :)

Efter zumban åkte jag hem, åt en proteinbar och tog sedan en dusch. Lagade sedan mat, fläsfilegryta med ris :) Länge sedan vi åt det, så det var riktigt gott :) Sara kom hit och åt med oss och vi grejsade sedan med hennes spinningpass :) Kvällen avslutades med en promenix, hurtbullar! :D <3

Jag idag, lockigt värre :)

Nu har Sara pyst hem och jag har mumsat i mig vattenmelon och cola light. Dessa två saker (och jordgubbar) kommer bli min stora last i sommar :D haha Kan inte riktigt få nog av det, MUMS säger ja bara :) haha

Nu ska jag ta en kort promenix med Floffen innan jag ska sova. Imorn börjar jag dock kl 8,00 så nu får jag sova lite mer, YES! :) Får se om det blir en morgonpromenad imorn eller inte. På något sätt ska jag nog försöka motionera iaf :)

Sådärja, där hade ni min helg :) Hoppas att denna veckan blir bra, vad ni än ska göra :) Nu säger jag god natt!


Fredag :)

Sådärja, då var det fredag igen! Gillart! :)

Men först, vad gjorde jag igår då? På dagen jobbade jag, som vanligt :) Väl hemma igen blev det lite solning och mumsande av jordgubbar med glass som bejb hade köpt. Så söt han är! :) <3

Mumma!

Sedan pyste jag till gymmet och körde spinning/styrka. Riktigt jobbigt vare, varmt som bara den :p haha Men skojsigt värre! :) Efter gymmet så grillade jag och bejb. Till köttet blev det egna gjorda klyftpotatis, sallad och b-sås :))

Idag har jag såklart också jobbat. Lite regn kom det på mig, men inte så mycket. Efter jobbet blev det en promenix till Ica för att hämta ut ett paket. Har beställt proteinbars :D Perfekt som mellanmål, eller efter träning :)) Sen pyste jag till gymmet för att hålla i spinningpass :) Riktigt roligt var det, trots att vi bara var 5 personer :) Efter spinningen körde jag och Sara lite styrka :) Väl hemma efter gymmet åt jag mat, kött och b-sås med sallad till! :) Kunde inte låta bli att smaka på en bar, så det fick bli en som smakade kola. Riktigt god var den! :D Har 3 till som jag ska testa, för att se vilken som är godast :) Nu väntar jag på att bejb ska komma hem från sin fisketur med Anders :)
Men först får det nog bli en promenix med Kickan som ligger och gnäller lite här.

Imorn blir en dag med träning, biologiplugg och att umgås med trevligt folk! Ser fram emot det :D :D

RSS 2.0