Före/ efterbilder




(Miniatyrbild om man vill förstora upp)

Före 
Vikt: 64,8 kg
Midjemått: 83 cm
Vilopuls: 50 slag / minut

(Miniatyr om man vill förstora)


Efter
Vikt: 60,0 kg (-4,8 kg)
Midjemått: 73 cm (-10cm)
Vilopuls: 40slag/minut (-10 slag/minut)

Här har ni mina resultat! Jag är sjuuuuuukt nöjd! :D Ska skriva lite om min fitnessfigthresa senare, för nu åskar det massor här!

Fitnessfigthens slut

Nu är fitnesfighten slut och jag är MER än nöjd! :D Håller på och skriver en motivering nu (till varför jag ska vinna samt berättar hur figthen gått för just mig!). Men jag kommer lägga ut före- och efterbilder senare idag, samt mått och vikt, så håll ut ;) BRA KÄMPAT, alla fitnessfigthare iaf! :)

Nu ska ja ta tillvara på solen och bege mig ut och läsa biologi, tjing!


.

Livet ändras så fort.

Kommer inte blogga något förrän då fitnessfigthen är slut. Bloggandet och mycket annat gör så att mitt liv tar stryk. De saker som är viktiga och betyder något blir lidande. Det är inte värt att sitta framför datorn när man kan vara med människor som betyder allt för er. Så, jag kommer göra ett inlägg när fitnessfigthen är slut för att summera och visa föra/efter-bilder, men fram tills dess får ni läsa andra bloggar :)

Godmorgon tisdag!

Åh, återigen en underbar start på morgonen! :D Började dagen med ett mellanmål för att sedan pysa till gymmet. Hade ju en lite halvtaskig dag igår ¨på gymmet då jag bara kände mig helt trött och matt i musklerna... Vilken skillnad det var idag! :D Kände mig otroligt stark :D Hann dock inte köra benövningen i sista setet då jag var tvungen att åka hem, snart börjar ju skolan. Men jag hade tänkt att göra lite magövningar senare ikväll och då tar jag lite ben då oxå :))

Dagens träningspass! :D

En av mina favoritövningar, ryggflies! Känns otroligt mycket på baksida axel och öre delen av ryggen :)

Älskar förövrigt att jag börjar se mina muskler mer och mer :D


Enarmsrodd :) Ökade i vikt idag till 12,5 kg, NÖJD tjej! :D


Så idag var det en riktigt bra start på dagen :D Nu fortsätter dagen med massa fysikplugg i skolan, göra en massa övningsuppgifter. När jag kommer hem ska jag skriva klart hela fysikuppgiften och skicka in både biologiuppgiften och fysikuppgiften! :D That´s my day! :)

Ha en bra dag allihopa! :)

The end of the day

Nu börjar måndagen lida mot sitt slut. Har bara kvällspromenaden med vovven kvar, sen blir det sängen!

Kvällen har vart bra bra bra, helt klar med biologin nu. Ordnade till och med sidorna, yes! :D Fysiken är nästan klar och jag strök även över lite mer i boken. Och mer fysik blir det imorn då vi har nästan 4 timmars fysikövning. Det ser jag fram emot :) Till kvällsmat idag blev det tacos, mums mums! Dock inget bröd eller ost, men lika gott med bara nötfärs och sallad :D Innan bejb åkte till jobbet blev det massage oxå, otroligt skönt och välbehövligt. Då jag suttit framför dumburken nästan hela helgen så känns det i axlar och nacke :/

Förövrigt måste jag tacka de som kommenterat min lååååånga inlägg :) Väldigt roligt och intressant och höra andras tankar. Och, jaaa... Ja har väl ändrat mig lite. Ulrika http://ulrika.lillis.be skrev att för HENNE så skulle det vara fusk att inte köra fustra-passet varje dag och äta rätt varje dag, men som hon poängterade, det är för just henne. Jag har väl ungefär samma inställning. Mitt tankesätt är: träning i 30 dagar och korrekt mat, sen vet jag att det inte blir fustra-pass varje dag, men träning var mitt mål! So far so good.

Men som sagt, min lilla tankeställare blev att alla inte går in med inställningen att det är allt eller inget, utan vissa tycker det är okej att ta en smörgås/bulle som mellanmål ibland, trots att det inte står på kostschemat och jag accepterar det. Har insett att alla inte har det liv jag har där jag näst intill kan bestämma hur vardagen ser ut i detalj, endast utifrån mig själv (och min sambo såklart). Jag har inga barn att ta hand om, jag har bara mig själv, min sambo och våra djur och utifrån mina förutsättningar så har jag ställt det krav som jag har gjort, PÅ MIG SJÄLV, inte på andra. Även om jag förut (så sent som idag) tänkte att det klart alla går in med inställningen allt eller inget, men det gör dom ju inte. Oavsett vem som vinner fitnessfigthen så är alla sina egna vinnare, då vi kommer att ha genomfört 30 dagar med mycket träning och andra omställningar, så cred till alla oss!
Nu ska jag sluta babbla om det här, så jag säger bara lycka till allihopa och kämpa på de sista dagarna! :))


God natt!

Helt slut

Helt sjuuukt vad jag är trött :( Hjälpte inte med träningen imorses :/ Dock har jag fått mycket gjort idag. Är numera helt klar med biologiuppgiften och snart oxå fysikuppgiften. Inte mycket kvar att skriva :) Eller rättare sagt så måste jag ta bort typ 150 ord, samtidigt som jag ska lägga till lite mer fakta :p haha Men det ordar sig nog! :) Nu får det iaf räcka för idag :) Tror jag ska sätta mig med fysikboken och stryka över viktiga saker inför morgondagens fysiklektioner.. Hjärnan orkar inte något mer :(

Men först ska jag nog lyssna på Minfulness-skivan, finns 10 minuter yoga som jag tänkte prova på :) Sen blir det tacos till kvällsmat, eller rättare sagt nötfärs med sallad :D haha men gott är det! :)))

Just det, Sandra http://korvblogg.blogg.se/ utmanade ?  mig på att lägga ut min frukost :p haha så här är en bild på dagens (och alla andra dagar) frukost :) Dock vart det ett ägg extra idag, mums mums :D


Fast nu när jag tittade noggrannare så insåg jag att jag inte alls brukar äta såhär mycket till frukost ;) haha Riskakan med skinkorna på brukar inte vara där, men eftersom jag tränade innan frukosten så kände jag att jag behövde protein i massor när jag kom hem :) Men här har du min frukost för idag Sandra! :D


Livet i övrigt då... ? Jo det är faktiskt superbra! :) Trivs bättre och bättre med mig själv, självförtroendet kommer tillbaka :))) Jag har underbara vänner, dock alldeles för många som jag träffar för sällan. Var otroligt länge sen jag träffade många av er. Efter den 3e juni, då ska jag umgås ! :D haha Saknar er alla underbara vänner, jag vet att ni finns där trots att vi inte ses var och varannan dag <3
Kärleken är helt underbar också :) Jag är otroligt lycklig med min älskling, kär som bara den <3 hihi Jag älskar dig sååååå mycket!!


För att inte vara alldeles för positiv så fryser jag fortfarande en massa och är trött trots många timmars sömn, men men. Låt oss hoppas att det beror på stress och försvinner under sommaren! :D

Nu ska jag lyssna på yoga-grejs :)) 


:)

Måste bara lägga till en liten kommentar till mitt förra inlägg :) Då Sanne http://sanne.shapemeup.se/ , kommenterade inlägget så tänkte jag till :) Självklart har alla olika liv och förutsättningar, därför klarar inte alla av att exempelvis träna varje dag. Detsamma gäller väl maten, man kan inte alltid äta exemplariskt, men det jag reagerar på är hur folk äter godis/kakor/dricker dricka/cider/öl när dom är med i fitnessfigthen. Det var nog mest det som gjorde mig förvånad. Jag är inget praktexempel som följt allt strikt, absolut inte. Men jag är nöjd över vad jag har åstakommit då jag trots allt genomfört träning (någon form) i 22 dagar samt följt maten på bästa sätt (som jag har kunnat utifrån mina förutsättningar).

Just det där utifrån egna förutsättningar var nog en viktig sak jag glömde bort. Och jag ber om ursäkt om någon tog illa vid, det var absolut inte meningen! Men tänk på vad ni stoppar i er, det skadar endast er själva, oavsett om ni har som mål att vinn tävlingen eller bara att må bättre :) Så, alla fitnessfigthare... FORTSÄTT KÄMPA OCH GÖR SÅ GOTT NI KAN DE SISTA DAGARNA NU! :)))

Måndag

Sådärja, måndag och en ny vecka på g! :) Sista rycket i fitnessfigthen, men även i tentapluggandet! :) Har precis kommit hem från gymmet där jag körde FUSTRA-passet. Kände mig otroligt stark i benen idag dock lite svagare i överkroppen, men jag kämpade på! :D Nu kokar äggen, så snart är det frukost som gäller :)

Med risk för att låta som världens suraste och bittraste människa tänker jag nu avreagera mig lite angående fitnessfigthen. Jag tycker det är jätteroligt att läsa alla som bloggar om hur det går för dem i figthen, men ibland blir jag fundersam. Jag blir fundersam när folk skriver att ojdå, idag åt jag visst en kaka, en bulle, drack cider, you name it. Varför? Den som nästan var roligast att läsa var en person som tagit en öl på kvällen och motiverat det med, "det kan ju vara mitt mellanmål". Har man visat på förståelse då? RÄTT kalorier är det man ska äta, inte bara rätt mängd kalorier. Annars hade man ju kunnat leva på 1400 kcal godis varje dag, det hade inte blivit så bra... Har man anmält sig till fitnessfigthen vet man ju vad man ger sig in på. Är man med i fitnessfigthen för att gå ned i vikt, okej, då kan jag köpa att du äter en bulle när du blir sugen för då är det bara du själv som förlorar på det. Men om du är med i fitnessfigthen och har som mål att vinna (som jag har ;) ) men även att bli mer vältränad/smal, är det då okej att ta den där bullen? Är man en värdig vinnare om man gör det? Jag tycker nog egentligen inte det... Den som är värdig vinnare är den som följt matschemat och tränat konstant i 30 dagar, det tycker jag! :) För att dock visa lite förståelse för dom som faller för frestelsen så förstår jag att det är jättesvårt att ändra om hela sin mat-vardag. Har man levt på dricka/godis/onyttig mat varje dag, det klart att det är svårt att ändra på sig. Men det vet man ju när man anmäler sig. Bara att anmäla sig är ett jättebra steg, då har man visat att man iaf vill förändra sig. Klarar man dock inte hela förändringen så, ja då är det väl inte så mycket att göra åt. Dock har jag även mer förståelse för dom som syndade i början av Fitnessfigthen än de som syndar nu. 7 dagar kvar och man äter/dricker onyttigt? Återigen, varför?? Har man klarat 22 dagar med bra mat och livsstil, varför förstöra det bara för en dag?? Oavsett om ni syndat eller ej, kämpa på!

När jag började fundera på det här så gick jag till mig själv och funderade på vilka sätt jag hade syndat när det gäller kosten och träningen. Jag visste redan när jag anmälde mig att jag under den första dagen inte skulle kunna äta enligt matschemat då vi var på resande fot och jag inte hade möjlighet att äta exempelvis kesella till mellanmål. Dock var maten i övrigt okej den dagen, minns jag. Vad har jag gjort mer för "mat-synder" då? Jag använde fun light i kesellan. Dock endast fram till den dag då Jarkko skrev att det inte var okej, då slutade jag med det. I övrigt har jag följt matschemat näst in till exemplariskt tycker jag (vill inte skryta eller så, men jag är imponerad av mig själv!). Det som varit jobbigast med maten var exempelvis när jag bakade muffinen och kakor och då inte fick smaka på smeten/degen. Som det godismonster jag egentligen är (eller rättare sagt VAR ;) ) så var det otroligt svårt att motstå att inte slicka av visparna och skålen, precis som jag brukar göra. Men jag stod emot! :) Det andra som vart jobbigt är godiset. Jag brukar äta godis ungefär var tredje helg kanske, i vanliga fall. Och då äter jag mycket godis och det tar slut fort som bara den :p haha Så det är ju självklart något som jag "saknar", trots att jag vet att det inte är bra. Jag hoppas att jag efter fitnessfigthen kommer kunna fortsätta håla mig ifrån godis och äta det ännu mer sällan än vad jag gjorde innan... Den som lever får se :)

Hur har det gått för mig med träningen under dessa 23 dagar då? :) Jo, den första dagen trodde jag inte att jag skulle kunna träna då gymmet var stängt när vi kom hem. Dock åkte jag till sambons jobb och körde Fustra-passet där istället, på kvällen! :) I övrigt har jag tränat varje dag, dock inte fustra-passet jämt. Vad har jag gjort de dagar då jag inte kört fustra-passet kanske några frågar sig? 1. Då jag har mina pass (spinning och easyline) på onsdagar har jag struntat i FUSTRA då jag anser att det räcker med två pass/dag. 2. Då jag sprang vårruset fanns inte möjligheten till att träna någon styrka. 3. När jag var i Vänersborg förra helgen hade jag planerat in att springa och köra några styrkeövningar, istället blev det studsmattehoppning (+ skadat barn som jag tog hand om istället. Kändes mer prioriterat!) samt dans ute på kvällen, så träning blev det ändå. Jag tror det var dessa gånger som jag inte kört Fustra-passet, kan ha missat något tillfälle. Men jag kan ärligt säga att jag tränat varje dag i 23 dagar, YES! :D

Så, nu har jag fått skriva av mig. Känns skönt! :) Nu undrar jag vad ni andra tycker? Vad krävs för att man ska vara värdig vinnare? Får mam synda? Finns det undantag? BERÄTTA FÖR MIG! :D haha

Och jag ber om ursäkt om jag låter arg eller så, men jag reagerar när jag ser att folk skriver som dom gör. Jag vill bara att alla ska lyckas så bra som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Kom igen nu, kämpa de sista dagarna! :)

7 dagar, 8 dagar och 11 dagar

Så många dagar är det kvar till fysiktentan, fitnessfigthens slut och biologitentan.  Borde kanske vara mer stressad än vad jag är, men jag orkar inte vara stressad. Jag kör mitt träningspass varje dag precis som vanligt och pluggar resten av tiden, mer kan jag inte göra!

Glad, laddad tjej inför löpturen i morses! :)

Vad har jag roat mig under söndag eftermiddag då? Jo det blev ett besök på gymmet. Kände mig sjuuuukt trött när jag gick dit, men väl där så blev jag jättepigg! :D Kände mig riktigt stark idag, riktigt roligt! :D Så imorn ska jag öka på sittande benpress, ska öka till 90 kg. Ska även öka i enarmsrodd, till 12,5 kg och bred knäböj till 30 kg tror jag :) Testade även simning med vikter, och jag klarade endast 10 repetitioner när jag använde 1kg vikt, haha. Hej o hå så klen jag kände mig, men herregud vad det brände i musklerna. Uuuuunderbart! :D Så idag var ett superbra pass, woho :D haha

Efter passet åkte jag hem och lagade mat. Idag blev det nötfärsburgare med sallad! :D Mycket enkelt att göra, nötfärs + riven lök + kryddor, rör ihop till en smet och gör hamburgare och stek sedan. KLART! :D Ät tillsammans med salladsblad istället för bröd, för att göra det nyttigare! :))

Burgarna innan dom stektes! :)


Hur gott ser inte detta ut då?! :D

Efter middagen kom Sara på besök och vi tittade på Solsidan. Helt fascinerande att jag missade första säsongen (eller iaf delar av den). Det är ju såååå bra ! :D hihi blev en massa prat oxå, trevligt som vanligt! :) Var ju ett tag sen vi sågs, så det var så skoj så! :D <3


Jag och Sara! Bild från när vi var i Sthlm :) <3

Avslutade dagen med att gå en promenad med Kickan i regnet. Nu sitter jag här och ska alldeles strax gå mot sängen. Imorgon ringer klockan klockan 7,00 eller 7,30, inte bestämt än riktigt :p Ska iaf börja dagen med fustra-passet! Blir otroligt mycket piggare av att köra passet på morgonen då kroppen kommer igång, skönt värre! :D Imorn väntas ytterligare en heldag med plugg... Jag ska klara det!

Natti natti


Söndag eftermiddag

Nu börjar snart söndagen lida mot sitt slut.. Och idag har jag fått en massa gjort! :D

Började som sagt dagen med en löprunda, för att sedan promenera med kickan :) Sen blev det frukost i solen och blåsten, varför ska det blåsa för?! Sen satte jag igång och pluggade. Skrev en massa på biologiuppgiften, PUH! unt 12 började jag bli hungrig så då åt jag lunch, kyckling och sallad :D Sen var det bara att ta tag i skolböckerna igen. Skrev färdigt biologiuppgiften sånär på att jag ska hitta pyttelite litteratur till :)

Tog och mumsade i mig mitt mellanmål också, mums mums! :) Tänkte att jag skulle börjat skriva på fysikuppgiften ute i solen, men efter 10 minuter tröttnade jag när solen gick i moln :p Så nu sitter jag här, framför datorn inne i värmen istället, MYCKET bättre! :)) Nu har bejb oxå kommit hem från hans fiskehelg :)) <3 <3 <3
Nu har jag tänkt att jag ska fortsätta skriva lite fysik innan jag ska pysa til gymmet, ska bli skönt att ta i lite :D haha

Senare ikväll ska jag och Sara titta på ngn film, trevligt värre! :))

Ha en fortsatt bra söndag! :D

Perfekt start på helgens sista dag!

En lite snabb update från morgondagen då... :) Efter en hel del plugg i solen kom Bonnie och vi tog en promenad :) Gick till Sörens och hyrde film och sedan hem för att laga mat, kyckling! :D Efter vi ätit kollade vi på massa gamla kort, mestadels festkort. Those memories :D <3 Ska visa några snyggingar sen när jag sitter vid den andra datorn ;) hihi Vi skulle ju som sagt tittat på film, men det hann vi inte :p Mycket trevlig kväll med bästaste Bonnie! <3 Efter Bonnie åkte så kollade jag på filmen. The other woman, bra film! :))

Idag då. Började dagen med att ta en löptur i hörnebo 5,4 km :D Sprang på 25,10 minuter, nästan 13 km/h. Nöjd som bara den! :D hihi Väl hemma igen så blev det en promenad med vovven :) Sötot hoppade och studsade så gott hon kunde med sina bakben, goooooding! <3

Nu ska jag äta frukost ute i solen, sen blir det till att fortsätta med lektionsplaneringar och grejjer :))

Lördagen so far!

Sådärja, då var dagens träning avklarad. Lunchen uppäten för länge sedan och pluggat har jag gjort! :) Nyss körde jag mindfulness, fick en skiva av mami som man ska lyssna på (så ofta man kan) för att öka närvaron i livet. Så idag lyssnade jag på den, 15 minuter ren avslappning. SKÖNT! Nu sitter jag här med mitt mellanmål och ska alldeles strax fortsätta med skolarbetet, håller på och skriver på biologiuppgiften. Utvärderar hur lektionen/lektionerna gick :) Så snart ska jag bara skriva ihop allt, men det får bli morgondagens projekt tror jag! För sen kommer Bonnie ! :D Massa skoj! <3

Kan ju alltid bjuda på lite bilder från idag då... :)


Trött men nöjd tjej på gymmet :)


Suddig bild, men gör jag rätt Sara? :D haha Fick tips om denna (tror jag) övningen av Sara häromdagen :) Kolla in hennes blogg, grym träningsmotivation! :D <3 
http://saralinneazachrisson.blogspot.com/ 


Dagens träningspass! :D


Dagens lunch


Godaste mellanmålet, kesella med banan och kokos :D

Nu ska jag fortsätta plugga, tjing!


Älskade lördag

Återigen en väldigt bra start på dagen, yes! :D Började med en promenad med Kickan i solen :) Sen blev det frukost och nu har jag pluggat i 1,5 timme. Har skrivit på biologiuppgiften och den känns inte lika omöjlig längre. Det kommer gå bra! Har konstaterat att det är egentligen ingen ide att stressa upp sig. Jag gör biologippgiften och fysikuppgiften först, dom måste ju trots allt in. Fysik- och biologitentan får gå som det går, jag hoppas på det bästa! :) Så, där har ni min plan för nästkommande 1,5 vecka rent skolmässigt :)

Förövrigt sitter jag här med godaste mellanmålet, mums! :D ska alldeles strax pysa iväg till gymmet och köra ett pass, göttars! :D Sen blir det hem och plugga igen tills jag ska vara med Bonnie ikväll! :)


Jag och gose-floffen på promenaden förut <3


Fredagsmys

Nu börjar fredagen lida mot sitt slut och det har varit en bra dag! :) Började som sagt dagen med att träna, för att sedan plugga lite. Blev till att markera viktiga saker i fysikeboken. Sen åkte jag och bejb till djuraffären för att titta på Monikas valpar. Sååååå söta var dom! :) Kanske blir en lite vaplis, vi får se :D Sen åkte vi hem igen och jag läste lite biologi :) Sen åkte jag ytterligare en sväng till djuraffären för att titta på den valpen som vi kanske vill ha, sköldpaddan :D haha

Söt eller vad? :D

Sköldpaddan gillar att tugga på skosnören, söto! :)

I eftermiddags åkte älsk till Anders sommarstuga med Anders och Jeppe för att sjösätta båten dom köpt. Så ikväll har jag haft kvalitetstid med mig själv :) Efter mina roliga pass, med otroligt duktiga motionärer, så åkte jag hem och tog en promenix med kickan :) Sen blev det mat, kyckling som vanligt med sallad till! :D Sen blev det en dusch för att avsluta dagen med en film, tusen gånger starkare. Har du inte sett den? SE DEN! Så otroligt bra! :D


Självklart måste man ju ha något till filmen... Inga popcorn, ingen dricka, inga chips, inget godis, utan istället blev det varma äpplebitar med kanel på och till det kesella med kanel i, MUMS MUMS! :D

Detta borde ni testa, allihopa! Jättegott :D

Nu ska jag avsluta dagen med en promenix med floffen :) Imorgon ringer klockan kl, 7,30 då jag ska upp o äta frukost för att sedan plugga! Morgondagen kommer bestå av fysik och biologiuppgiftsskrivning, träning och sedan ska jag träffa bästaste Bonnie på kvällen! :D Känner på mig att det blir en bra dag :)

Dock kommer det ju vara tomt i sängen inatt :/ Har ju haft en sjuk sambo hemma de senaste dagarna vilket innebär att jag har haft sovsällskap. Något som inte hör till vanligheterna då han jobbar natt. Och typiskt att han är borta nu när det är helg, och vi brukar sova ihop... MEN jag vet att han har kul med sina pojkar så det är värt det :) Jag får helt enkelt mysa med alla djur istället :D Jag älskar dig goding <3

Natti natti!


Bästa starten på dagen

Bästa starten på dagen måste ju vara med träning? :D Så jag började dagen med en lugn liten promenad med Kickan samtidigt som jag mumsade mellanmål, kesella, banan och kokos (såklart). Sen pyste jag iväg till gymmet. Körde igenom fustra-passet och det gick riktigt bra! :D

Nöjd tjej efter dagens första pass! :D

För övrigt så var det ju dags att väga och möta sig imorses igen, 20 dagar avklarade och 10 återstår! :D Idag vägde jag 61,2 kg och midjemåttet var 75 cm, vilket innebär att jag totalt har minskat 3,6 kg och 8 cm i midjan! :D NÖJD NÖJD NÖJD! :D Mitt mål är som sagt inte att gå ner mer i vikt (den dag jag är under 60 kg, då blir det till att äta mycket mer, för under 60 kg, det vill jag inte väga. Det är inte hälsosamt! ). Så nu är mitt mål att bygga mer muskler och få en mer fit kropp :D Så nu satsar vi på det de sista 10 dagarna! :))

Frukost i solen med vovven...

Och med min älskling! :) <3

 

Godaste salladen; salladsblad, tomat, gurka och vattenmelon! :D

Jag efter 20 dagar!

Från sidan! :)

Mitt liv i två böcker, träningsboken och matdagboken! :)

 

Sådär, lite roligare inlägg med lite bilder! :D Förresten, skulle visa övningar bålrotation:


Utgångsposition. För att sedan rotera till andra sidan. Viktigt att ryggen är rak. RIIIIKTIGT go övning för sneda magmusklerna, älskarn! :D Testa den! :))))


Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta tag i dagens uppgift, plugga! :) Ha en bra dag allihopa och kämpa på! :D

 


Torsdag

Idag har varit en intressant dag... Började dagen som vanligt med frukost, dock inget morgonbloggande då jag bara ville slappa framför tvn :) Sen pyste jag till skolan där det väntade en heldag med fysikföreläsning om rymden! Efter en timme ungefär kände jag att tröttheten kommer smygandes, inte skoj :( Trots att jag sov åtta timmar inatt?! Men jag överlevde iaf. Vi fick även prova på att göra ett solur och sedan vart de prat resten av dagen :) Efter skolan, som vi förövrigt fick sluta en timme tidigare :D , så åkte jag till tibro och direkt till gymmet :) Passet gick bra och jag ökade 20 kg i benpress :D :D :D . Testade en hel del nya övningar idag och de gick så bra så! :D Blev även ett extra konditionsdel i form av 10 min crosstrainer. Passet avslutade jag med lite extra biceps :D Skönt värre! :) Nu har jag precis ätit mitt mellanmål (riskaka med skinka) och ska hoppa in i duschen. Sen blir det till att försöka göra lite fysik innan jag ska till Martina och ta bort mitt löshår.. De har krånglat alldeles för mycket och jag har tappat masssoooor av slingor, så nu ser det inte snyggt ut och därför måste de ur :p haha Så, där har ni min dag :))

Skriver sen igen, tjingeling!

Tröttis

Oj oj oj vad jag är trött :( sov sju timmar inatt, men ändå var jag helt sjuuuukt trött i skolan förut idag :/ väl hemma från skolan ordnade jag med lite fysikanteckningar. Sedan vart det dags att köra pass. Då kommer energin alltid! :D Jätteroligt och jobbigt spinningpass, full sal! :D Även easylinen var riktigt rolig! :D Efter passen blev det lite handling och återigen väldigt trött :( Nu har jag och bejb ätit kvällsmat (kycklingsallad och en brödbit med skinka) och nu ska jag sova. Kommer sova över åtta timmar inatt, vilket känns skönt. Får hoppas att jag inte är lika trött imorn i skolan.

Hoppas det går bra för alla er fitnessfigthare, både med mat och träning! KÄMPA PÅ! :D

Frukosttime

God morgon! :)

Frukosten har blivit mitt tillfälle då dagens försa blogginlägg kommer in.. :) Inatt har jag sovit riktigt konstigt, vaknat två gånger?! Sista gånge var jag helt säker på att det var dags att gå upp så jag plockade fram ägg och allt, men insåg sedan att det var 45 minuter tills det var dags att gå upp, så det vara bara till att gå och lägga sig igen :) Men NU är jag iaf uppe och så ska det förbli.. Sitter här med min frukost (fil, musli, banan, äggvitor, vatten) och ska snart göra mig iordning för att åka till skolan. Idag väntas biologiföreläsning, gruppdiskussion och fysiklektion. Slutar 15,00 idag :)) Då ska jag hem och diska och sedan börja läsa i den andra biologiboken.. För att sedan ha mina pass ikväll :D :D :D

Ha en bra dag allesammans och träna hårt! :D

Tiiiiiisdag

Då var även denna tisdagen snart avklarad. Började ju som sagt dagen med 4 timmars biologi, dock bara en föreläsning och resten diskussionsprat, helt ok! :) Sen blev det lunch, kycklingsallad och knäckebröd! :D Skoldagen avslutades med fysik. Efter tre timmar sa dock hjärnan stop och jag och Sofie åkte hem :p Så det blev en timmes mindre skola idag, men men! Väl hemma var det bara till att ta tag i disken.. Skoj som alltid :p haha

Sen var det dags för träning! Körde igenom fustra-passet förutom den sista benövningen. Istället körde jag en timmes spinning! :D Jätteroligt och jobbigt pass, me like! :D Väl hemma igen blev det matlagning och idag blev det laxkotletter, sallad, riskaka med skinka och ärtor, MUMMA! :D

Nu har jag tagit en dusch och ska kika liiiiite på resor, hoppas vi bokar något, gärna idag! :D De blir nog en trip till Malta tror vi :D hihi

Förresten så pratade jag med Jarkko idag :)) Frågade bland annat om man fick äta kokos och det fick man, YES! Så nu kan jag med gott samvete äta det supergoda mellanmålet (kesella, banan och kokos). Frågade även hur man skulle göra om man ex klarade att göra fler än 15 rep i en övning, skulle man då öka vikt och riskera att inte klara 15 reps eller köra fler reps. Till svar fick jag att jag skulle öka vikten. Köra så många reps jag klarar, ta en superkort paus på 15 sek och sedan köra igen :) Så, det får jag testa på torsdag (kör ju mina pass imorn så därför blir det ingen fustra)! Pratade även om hur vinnaren utses och det känns skönt att veta att allt inte grundar sig på vikten, utan på helheten! :D Så nu jäklar ska jag träna på som bara den :D På fredag är det dags att väga och mäta sig igen, intressant och se vad som hänt! :D Tack iaf Jarkko för svaren och för en superbra tävling, älskart! :D

En liten bild från förra helgen på mig och mitt hjärta <3

Nu ska jag sova, natti natti :)

Pluggeliplugg hela dagen

Idag är det tisdag och det innebär denna veckan att jag har skola heeeela långa dagen. Mellan 8,15-12,00 har jag biologi, sedan lunch och dagen avslutas med fysik 13,15-17,00. Sen blir det träning! :D

Dagen har iaf börjat på bästa sätt, med en frukost innehållande två äggvitor, 2 kiwi, musli, lättfil och vatten! :D
Nu ska jag göra mig iordning för skolan, så ha en bra dag allesammans! :D

Träning

Sådärja, då var dagens träningspass avklarat! Så sjuuuukt bra gick det, underbar känsla hela passet och svetten rann! ÄLSKART! :D :D hihi Det enda som var dumt var att min ena maskin blev stulen när jag körde magövningen, men men, jag överlevde :) Så, idag tänkte jag faktiskt skriva vad jag gjorde, så ni som är intresserade får veta :)

Uppvärmning- 5 min promenad hastighet 6,5 km/h. 39 kcal

Cardio- 10 min löpband, hastighet 13km/h , 151 kcal

Styrka
1. Bröstflies : 4 kg 15st, 25st, (första gången jag gjorde det så blev helt fel vikt), 7,5kg 13st  Köra på 7,5 kg nästa gång!
2. Benpress maskin : 60 kg , 15
3. Plankan

Cardio- 10 min löpband, hastighet 13 km/h , 178 kcal (annat löpband)

Styrka
4. Sittande axelpress med hantel: 10kg 10,5 st, 11 st
5. Benböj på ett ben: 15 st, 20 st
6. Fällkniven med 8 kg vikt: 20 st * 2

7. Biceps curl med hantel: 12,5 kg 12 st, 11 st
8. Breda knäböj med hantel: 17,5 kg , 15 st, 20 st ÖKA nästa gång!
9. Reverce crunch med raka ben:15 st, 20 st Kändes inte mycket :/

10. Bålrotation med vikt: 6 kg, 15 st, 20 st Kändes grymt mycket


Sådär där har ni min träningsdag! :D

Nu ska jag och bejb kolla på resa :D tjing

Mellanmål

Sådär ja, helt ok dag so far iaf :) Började ju dagen med två biologilektioner, dock fick vi sluta en halvtimme tidigare, yey! :D Hem till Tibro och handla musli som vart slut och nötfärs :) Ett tips på Musli är Pauluns musli, pumpafrö och quinoa, väääääldigt god! :D De är russin i oxå :) Efter lite handlingen åkte jag hem och mumsade lunch. Idag blev det kyckling i mängder och sallad, riskaka med skinka till det. Har jag sagt att jag älskar allt i köttväg?! :D haha

Efter maten började jag läsa. Lyckades ju inte läsa något igår kväll då jag somnade så dagens projekt fick bli att läsa ut biologiobken :) När jag sitter här och skriver har jag ungefär 10 sidor kvar att läsa, sen är första boken utläst. One more to go... Just nu äter jag också ett nytt mellanmål; kesella (140g) (som vanligt), 1/2 banan (50g) och lite kokos (5g), blir ungefär 150 kcal för er som kör fitnessfigthen och undrar :) Hoppas det är ok med lite kokos, blev så mycket godare. Vad tror ni, ok eller inte? Väldigt gott iaf! :D O sen självklart vatten till det!

Näe nu ska jag ta tag i de sista 10 sidorna, sen ska jag plocka och städa/diska i köket innan det blir träning. Damn jag som skulle vara på gymmet i tid idag, så blev de visst inte. Men men, det blir av iaf! :D :D :D

Ny vecka!

Sådär, då var halva fitnessfigthen avklarad :) Så, hur tycker jag att det går för mig själv då?

Maten:
Jag äter precis så som man ska, förutom att jag har tagit bort bulgur/råris och ersatt det med antingen mer kött eller kesella :) Jag har absolut inga problem med att äta såhär mycket och ofta. Jag upplever inte (som många andra) att jag ständigt är mätt, vilket är lite jobbigt, MEN jag har inte ätit/druckit något onyttigt under dessa 15 dagarna som gått! :D Det enda problemet jag har med maten är att äta var tredje timma. Ibland funkar det helt enkelt inte att äta då, utifrån hur en dag ser ut. Vissa dagar kan man inte anpassa efter maten, tyvärr. Men jag kämpar på och gör mitt bästa! Idag kommer jag iallafall lyckas äta var tredje timme! :D

Träningen: Jag har tränat varje dag förutom i lördags sedan fitnessfigthen började :) Dock inte alltid FUSTRA-passet; på onsdagar när jag har spinning och easyline väljer jag att endast köra dessa pass, tre pass på en dag känns överdrivet, när vi sprang vårruset så blev det ingen styrka den dagen, förra torsdagen hann jag inte träna på dagen och tränade därför hemma på kvällen (dock blir ju inte konditionen lika jobbig när man springer omkring hemma, det ösregnade ute så det var därför jag inte gav mig ut o sprang) och sedan blev det ingen träning alls i lördags då jag tyckte det var roligare att hoppa studsmatta (som iof är lite träning ;)) med massa söta barn än att bege sig ut och springa.
När jag kör FUSTRA-passen känner jag verkligen att jag utvecklas och blir starkare, vilket även syns :)) Armarna har blivit med muskulösa och magen har blivit lite plattare :) Och bättre ska de bli. Jag varierar övningarna från dag till dag för att kroppen inte ska vänja sig. Bra eller dåligt? Så på träningsfronten är jag nöjd nöjd nöjd!

Livet i övrigt: Det rullar på kan man säga. Jag är fortfarande trött som en toker och fryser som en isbit, men jag är fullt frisk (säkert). Jag läser biologi varje dag för att kunna ha en teoretisk chans på tentan om 2,5 vecka. Utöver biologin så har jag fysiktenta som jag måste läsa på, och två uppgifter som skall skrivas och skickas in. Hej då sociala livet! Så jag ser ganska jättemycket fram emot sommarlov, 3 juni.

Nu är det dags att pysa till skolan. Biologi 8,15-12,00. Sen blir det hem och fortsätta läsa, eller kanske skriva på någon uppgift. Självklart blir det ett besök på gymmet oxå! :D

Ha en bra dag allihopa! :)

Söndag

Nu börjar söndagen lida mot sitt slut... och jag har inte läst ut biologiboken som jag hade lovat mig själv, hm.... dock så SKA jag läsa innan jag somnar sen, så då hoppas jag att jag läser ut den då :)

Sen senast jag skrev så har jag hunnit med ett pass på gymmet. Testade den nya övningen, benböj på ett ben. Kändes grymt mycket, dock sträckte jag mig på två ställen?! i vänster ben.. :( Får se hur de känns imorn. Körde även armhävningar och plankan på sidan, som nya övningar. Det blir ju roligare (och effektivare? ) om man varierar övningarna :)) Avslutade träningen med att köra lite extra biceps och triceps :D Var även duktig och stretchade idag, något som sker alltför sällan :/ Väl hemma igen lagade jag mat, kycklingfile till mig och ungsbakad falukorv med potatismos till bejb. Idag blev det även lite melon i salladen, väldigt gott! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det en promenad innan jag ska lägga mig och läsa :) Imorn väntas skola med massa biologi..

Så god natt allihopa :)

Skrufscha <3

Då var snart ytterligare en helg över... Och denna helgen har vart jättebra på alla sätt o vis! :D

Igår var det dags att spela KM med Skrufscha! Jag gjorde 1148 på 6 serier och är helt ok nöjd, eftersom jag hade 497 på 3 serier :p hähä Så, jag slutade 4a. Men men, det var mest bara skoj! :) Efter KMet hade jag tänkt att springa för att få lite träning, men istället blev det studsmattehoppning med massa söta barn :D Jag och bejb var även ute och åt. Grillad kycklingfilé med sallad fick det bli! :D Svårt det är att äta nyttigt när man är på restaurang, men men. Jag tycker jag lyckades bra ändå :)

På eftermiddagen var det dags för årsmöte och sedan middag och fest med laget. Till middag blev det lax och sallad, vatten till det :) Jag var så glad för de flesta var förstående och accepterade att jag drack vatten, trots att dom andra drack. SKÖNT! Och det var länge sen jag hade så skoj! :) Middagen var jättegod och sällskapet kunde inte vart bättre, riktigt många skratt! :D Sen blev det utgång på Teatergränd :) Dans dans dans! Me like! :D Sååååå underbara tjejer jag har i mitt lag, älskart! <3

Idag var det tidig uppgång. Gjorde frukost; musli, yoghurt och äggvitor. Helt ok frukost eftersom vi åt borta :) Gjorde frukost till bejb och sedan åkte vi iväg, mot Mariestad där älsk skulle spela KM :) Ett depåstop i falköping för att hämta upp Kickan blev det oxå :) Väl i Mariestad tittade jag en serie när bejb spelade, sen åkte jag mot LIDL för att köpa kvarg! :D Det är ett tips till alla fitnessfigthare! Köp kvarg (kesella) på lidl, 12,90 för 500g = hälften så dyrt som på Ica :D Så då köte jag 4 kg så nu klarar jag mig :D hahaha

Nu är jag hemma och har gått ut med vovven! Ska steka min lax och äta nu, sen blir det plugg i en timme innan jag ska pysa till gymmet! :)

Näe nu tänkte jag bjuda på en bildboom från helgen, enjoy! :D


Bejb på restaurangen :)


Jag :)


Lördagens lunch :)


Underbart! haha


Smile :)


Kvällens middag!


Såååååå kul!


Läppglans! :D


Vi två <3


Fina Bea :)


Fina tjejer <3


Snygga Linda :)


Bästa tjejerna, så underbara! SATC <3


Älsklingen och Kalle! :)


Massa Skrufschafolk! :)


Jag och Bea :) <3


Fina Ulla! :)


Just dance.... :)


Finingar <3


Jag älskar dig <3

Tack alla för en underbart rolig helg, NI är underbara! <3

Helg! :D

Ojdå, hann visst inte uppdatera igår... Men men! Igår var min sista praktikdag, lite sorgligt.Hade fysiklektion med elever och jag vart riktigt imponerad av dom. Inte alla tvåor som har lite koll på de där med atomer. En elev förklarade hur det blir när luften blir varm : "Då får atomerna eld i baken (rör sig snabbare) och när det blir kallt då slocknar elden" Underbara barnen är! :D haha Sen vart det rast och då bjöd jag lärarna på kladdkakemuffinen och kakor som jag gjort. De tyckte dom var jättegoda! :D Och jag åt inte en enda kaka/muffinen även om det sög i godistarmen :p Sen tittade vi på film med barnen och avslutade dagen med högläsning då jag även bjöd eleverna på glass och lärarna fick var sin blomma :) Sen blev det kramkalas i massor, söta barn! :) Väl hemma var tanken att jag skulle läsa. Var dock så trött så jag var tvungen att vila. Detta resulterade i att jag bara läste 10 sidor igår, aj aj.. Ja hade bestämt att jag skulle läsa ut den biologiboken som jag håller på med nu, tills idag, så nu vill det till att jag läser de sista 50 sidorna idag!! Men det ska gå :) Igår eftermiddag hade jag även pass, spinning och easyline! 4 tappra motionärer på båda passen, det märks att sommaren börjar närma sig. Men dom som var där jobbade på grymt bra, skoj! :D Efter passen körde jag lite rygg/biceps :) Väl hemma blev det kvällsmat i form av kycklingbitar och sallad! :D Jag och bejb avslutade dagen med massage, underbart! :D

Idag är det lördag, wiho! :D Idag ska jag och bejb åka till Vänersborg där jag ska spela KM i bowling. Ska bli såååå kul att träffa tjejerna i laget igen! :D <3 Ikväll väntas det även middag och kanske utgång, vem vet :) Jag ska iaf försöka hinna med en lite löprunda i Vänersborg samt lite styrka, måste ju träna varje dag! Har även förberett mellanmålen så att det är klart :)

Nu ska jag pysa, men jag kan ju bjuda på en liten bild på mig och min söta älskling :D Ha en trevlig helg allesammans! :D

Blubb blubb! <3

Torsdag

Tjingeling!
Idag har varit en bra, annorlunda dag. Började dagen med frukost som vanligt. Idag blev det äggvitor, musli, fil och 2 kiwis. Riktigt gott med kiwi i filen :D Började skoldagen med att åka och titta på bio med VFU-klassen. Vi såg Bolt :p Sen tillbaka till skolan och mumsa i mig mellanmål. Förberedde sedan min fysiklektion som jag skulle ha. Sen kom barnen in och vi experimenterade med varm vatten och ballong, skojsigt värre! :) Sen slutade dom 12,30 idag. Skönt med kort dag. Jag grejsade lite inför morgondagens lektioner innan jag åkte hem. Dock blev det ytterligare ett mellanmål i bilen?! Då jag kände att jag inte hade någon energi alls så var jag tvungen att äta det innan jag gick in på ica. Handlade sedan lite mat och melon, älskar! :D

Väl hemma så började jag baka då det är min sista dag på VFUn imorn. Blev kladdkakemuffinen och en havre/choklad/russin/hasselnötskaka! :D Huuuur svårt va de inte att låta bli smeten och degen då?!?!?! Helt galet! Men jag klarade det, första gången som jag inte smakade ens. Cred till mig! :D haha Efter bakningen läste jag biologi. Läste ungefär 50 sidor, så jag är nöjd :) Har även ätit lunch idag, såklart, men idag blev den väldigt konstig... Två äggvitor, 125g makrill i tomatsås, två riskakor med massa skinka på och så vatten till de! :D Mycket protein, men ingen direkt mat kändes de som, men men... Nu har jag och bejb ätit tacos (tacos för mig = köttfärs med tacokrydda, tacosås och sallad i massor, gott som bara den!). Får se om jag orkar läsa något mer idag eller om jag hoppar över det... Och som ni märker, så har jag inte tränat något idag :( Tror jag ska försöka mig på att träna lite när älsk åkt till jobbet, men vi får se..

I fitnessfighten ska man ju hålla lite koll på hur man mår och så... Jag märker ingen skillad på hur jag mår nu och innan. Jag är fortfarande sjuuuuukt trött nästan jämt, fryser en hel del och har kasst minne. Just nu känner jag mig ganska trött i kroppen oxå, vet dock inte varför. Tror jag är i stort behov av sommarlov!! Men jag kämpar på! :D

BLOGG testar o ser om de funkar att blogga...

BLOGG testar o ser om de funkar att blogga från mobilen... Hm :) iaf, nu ikväll har jag haft två jätteroliga och svettiga pass! :D så duktiga motionärer ja har :))) hihi till kvällsmat blev det kycklingfilé med kesella+ tzatsikikrydda och sallad till de!:) mumma! Nu ska ja gå och lägga mig på spikmattan för ja har sjuuuukt ont i ryggen :( men men, imorn blir en bra dag då vi ska titta på film med barnen samt att jag ska ha fysiklektion :)) Sen blir det träning, bakning till praktiken på fredag ( ngn som har ngt förslag ? O HUR ska ja kunna låta bli att smaka på smeten?! Godast av allt ju!!), och en massa plugg! Nu är de bäst att ja pyser så ja orkar med morgndagen :) natti natti


Dag 11

Sådär, då var ännu en dag på VFUn avklarad. Jag ledde alla lektionerna idag, förutom idrotten. Först hade vi utelektion där vi för fyra veckor sedan grävt ner massa olika saker (bananskal, colaburk, tablettask, glasflaska, you name it) och nu var det då dags att se vad som hade hänt med det. Vilka saker hade förmultnat och inte :) Lektionen avslutades med naturbingo där eleverna skulle hitta 12 olika saker. Rolig lektion som gick så bra så! :D Sen vart det lunch där mattanterna va så snälla och hade stekt en lax till mig utan sås (det var laxgratäng till lunch), så jag kunde äta lunch i skolan idag! :D O supergod lax var det oxå! O lite bulgur till det blev pricken över i:et, perfekt! :) Sen var det dags för lektion igen med högläsning bland annat :) Lektionen avslutades med ytterligare högläsning och eleverna fick skriva en del. En bra bra dag iaf! :D

Nu ska dagen fortsätta bra oxå! Ska bege mig ut i solen och plugga biologi i 1,5 timme. Sen är det dags att pysa iväg och köra mina pass, spinning och easyline! :D Hur gör ni som leder pass och är med i fitnessfigthen? Kör ni fustra-passet utöver era egna pass eller struntar ni i det de dagarna ? Jag struntar i det iaf, känns lite to much att köra tre pass på en dag :p Men men...

Nu väntar solen, tjing!

10 dagar är avklarade! :D

YES, äntligen funkar det att skriva och se inläggen på bloggen! :D Så nu är jag tillbaka :):):)

Ny vecka då, gillas! Dock blir det färre dagar kvar till tentorna, ogillas massor! :/ Men men, denna veckan  har jag min sista VFU-vecka, lite tråkigt faktiskt :( Förövrigt så var det som sagt VFU igår. Väl hemma så la ja mig i solen och solade en del, samtidigt som jag läste biologi :) Sen blev det självklart träning på kvällen! :D Jag och bejb försökte grilla, men de blev ingen fart på de så de fick bli ungsgrillat ist :p Men gott vare! :) Snäll älskling som jag har så gick han ut med Kickan så jag fick sova hela 7 timmar?! Hör inte till vanligheterna när jag ska upp till VFUn :) Tack bejb <3

Idag har jag oxå vart på VFUn, gick så bra så! :) Väl hemma var det en favorit i repris, pluggning ute i solen :) Kan inte få nog av sol och värme?! :D Så nu har jag läst klart för idag (tror jag) och har precis ätit dagens sista mellanmål (riskaka med massa skinka, mums i massor! :D) och ska alldeles strax pysa iväg till gymmet! :D
Idag var det även dags att mäta och väga sig igen och jag blev glad glad! :D 77,5 cm i midjemått= en minskning på 5.5 cm. Jag vägde 62,1 kg vilket innebar 2,7 kg minskning! YES! Bara att fortsätta, lite hårdare bara :D

En form-bild som togs i söndags! :)

Näe, nu ska jag pysa iväg här! :D Fortsätt kämpa alla fitness-figthare och ha de så bra alla andra! :D

Test

Något knepigt har hänt med bloggen, måste testa o se om det funkar....

Party

Så var det söndag, eller för mig är det fortarande lördag... ^^

Dagen idag har bestått av solning och plugg på det, älskart! :D På kvällen kom massa trevliga flickor hit och vi grillade och hade det trevligt :) Sen åkte vi in till Skövde för att skaka rumpa :D Gick först till GLÄDJE för att se hur det var där och det var fint, men inget dansställe direkt. Istället gick vi till Bogrens. Dock var bara taket och Harrys öppet, dåligt. Blev dock lite dans, skoj :) Självklart skulle de andra ha fyllemat (donken) men istället för att ta cheeseburgare som ja skulle gjort i vanliga fall åt jag morötter och drack vatten :p haha Så, en bra kväll har det vart :)

Nu ska jag lägga mig och sova så jag orkar plugga imorn. Ska även titta då bejbs lag spelar match, superbra att man kan följa det via internet när jag inte kan vara där :) Lycka till bejb! I LOVE YOU <3


Så mycket folk, men ändå så ensam.

En vecka

Sådär, då är snart en vecka med fitnessfigthen avklarad! Känner mig starkare än när vi började, lite smalare och jag börjar få koll på all mat :p Det blir bra de här! :)

Idag har jag hunnit med lite iaf so far.. Började dagen med att köra älsklinge till Mariestad som skulle spela bowling. Trött som bara den när jag kom hem gick jag och la mig 40 minuter till och gick upp halv 10 sen. Åt lite frukost och gick sedan till gymmet. Körde igenom dagens pass och ändrade vissa övningar för att få lite variation :) Någon som har något förslag på någon tung magövning? Jobbigt att göra minst 50 reps på crunchen exempelvis :p Efter gymmet åkte jag hem, åt ett mellanmål (riskaka med kalkon och skinka, mums). Nu har jag legat ute i solen i ungefär en timme och läst biologi, så nu var det dags för mat. Idag blev det lax, bulgur och sallad! :) Ska alldeles strax gå ut med vovven för att sedan lägga mig i solen igen, uuuuuunderbart med sol! :D :D :D

Lovade ju som sagt lite matbilder, så här kommer några från i onsdags och torsdags :)

Älskar frukosten! :D


Mitt nya favoritmellanmål, lättkesella med äpple och så lite kanel på de :D


Onsdagens lunch bestod av tärnad kycklingfile, sallad, couscous och ett knäckebröd :)


Torsdag, mitt liv i en matlåda :D


Detta är vad jag kallar skinkmacka, MUMS :D

Näe nu kallnar maten, ha en bra dag i solen :D

Äntligen helg!

Nu är det äntligen helg och jag kan pusta ut lite :) Veckan har vart bra på många sätt, bra med träning, har lyckats äta maten någorlunda i rätt tid, hyffsat med plugg (onsdag var dock ingen bra dag :/ ) och roliga saker har jag gjort :D

Så senast jag berättade om min dag var väl typ, tisdags? Så i onsdags, vad gjorde jag då? Jag var ledig och skulle vara duktig och plugga... Det gick sådär eftersom jag var sjuuuukt trött, förstår inte varför?! På kvällen var det iaf dags för mig att ha mina pass. Riktigt roliga båda passen med bara en tom spinningcykel :D Åh, va ja älskar att vara instruktör :D hihi

Så, nästa dag då... Torsdag! Igår var det skola från 8,15-15.00. Helt ok dag ändå, trots mycket trötthet :/ Efter skolan åkte jag, Emma, Sara och Anjela mot Jönköping för att springa Vårruset! :D Jag var laddad som bara den, dock otroligt hungrig på nedvägen. Och när jag är hungrig och inte får något att äta då får jag jätteont i magen, vilket jag var livrädd för att få. Inte skoj att springa med magont.. Ett mellanmål (kessela+äpple+kanel) senare så var dock magonten borta! :D Nere i Jönköping regnade det massor innan loppet skulle börja. Under loppet var det dock uppehåll hela varvet! :D Mitt mål var att springa hela varvet (5km) och då under 30 minuter. När jag sprang i mål visade klockan 26,19, NÖJD TJEJ! :D Fick en medalj och massa annat i mål och jag köpte sedan en löpartröja :)) Det var sedan dags att åka hemåt, men det blev ett depåstop i sommarstugan hos mormor och morfar, trevligt värre! :) TACK TJEJOR FÖR EN JÄTTEROLIG DAG!! <3


Yey, här är vi :D


Nöjd och glad tjej :D


Nu har jag bara en dag kvar att berätta om, idag såklart! Idag var det jobb på Posten som gällde. Dock var jag otroligt trött imorses när jag gick upp eftersom vi inte var hemma förrän halv 12 igår och jag somnade nästan en timme senare.. Men det gick så bra så att köra ut posten, alltid lika skoj :D Efter jobbet cyklade jag hem och bytte om och åkte till gymmet för att köra Fustra-passet! :D Ökade på en del övningar idag, kändes bra! :D Imorn får jag öka lite till, yey :D Efter gymmet åkte jag till Statoil och köpte tidningar (bla. TRÄNA nu som jag kan rekomendera, många bra övningar om vi vill variera fustra-programmet :) ). Väl hemma åt jag ett mellanmål (två riskakor+ skinka i massor :)) och la mig sedan i badkaret för att ha lite quality-time med mig själv :D
Nu väntar jag på att maten ska bli klar så ska jag och älsk äta kvällsmat, idag blir det ungsstekt kyckling med bulgur till :)Sen blir det till att titta på film! :D

Jag hade ju tänkt att visa er massa bilder i de här inlägget men det får tyvärr vänta då det är ngt galet med datorn :/ Ska försöka sen igen, annars kommer det förhoppningsvis imorn! :D Imorn förövrigt, så ska jag träna på förmiddagen för att sedan plugga biologi fram tills kvällen då det väntas party party med trevliga flickor. Perfekt för mig, ingen alkohol, trevligt sällskap och massa dans = skoj träning :D :D :D

Hur har eran dag varit då? :) :) :)

Måste bara tacka alla söta människor som skriver så snälla saker till mig om hur duktig jag är och att jag inspirerar, blir jätteglad av att höra sånt, så TACK TACK TACK ! <3


Vårruset avklarat :D

Oj, vilken dålig uppdatering de blivit idag. SORRY! Imorn ska jag göra ett jättefint inlägg med bilder och allt :D Så håll ut tills imorn, då blir det roligare läsning! :)

Nu är iaf vårruset avklarat och jag är NÖJD! Hade som mål att springa hela varvet (5km) och det under 30 minuter. Jag kom i mål på 26 minuter och 19 sekunder :D Dock hade jag kunnat springa fortare, men det är ju mycket folk så. Men det var riktigt roligt! :D :D :D

Ville bara berätta de :) NU ska jag sova, för imorgon ska jag jobba på Posten :D Klockan ringer om ungefär 6 timmar och jag har inte duschat än :/ Men men, det går! Förreseten har jag vart jätteduktig med maten idag, alla mål har jag ätit, cred till mig :D haha

Näe nu blir det duschen, hörs imorn och god natt! :D

Vårruset

5 maj idag då :) Mår ni bra allihopa? :) Det gör jag, för idag ska jag springa VÅRRUSET :D Ska bli så skoj! :D Men först väntas 4 timmar biologi och 2 timmar fysik på högskolan, SEN åker vi till Jönköping :D Wish me luck :)

Glömde skriva igår kväll om dagen, men det kommer senare idag, lovar.. :)

NU måste jag pysa till skolan, tjingeling :)

4 maj

Idag är det onsdag. Jag gillar onsdagar. Det är oftast veckans höjdpunkt när onsdagen kommer, varför? Första anledningen är att jag har mina pass (spinning och easyline) då, älskar verkligen att vara instruktör! Sjukt kul! :D Sen innebär ju onsdag att det bara är två dagar kvar tills helgen, det är också bra. Idag är onsdag lite extra bra eftersom jag är ledig. Ledig för mig innebär en massa tid till att plugga, bra. Idag skiner solen också, men det ser ut att vara kallt. Men vad hände med vädret igår då!? Snö, hagel, you name it!? Det ligger fortfarande kvar på marken, känns inte okej. För typ två veckor sedan låg jag ju ute och solade i bikini, ge mig tillbaka den värmen tack! Dock skulle det bli 25 grader nästa vecka, yey!

Okej, nog pratat om vädret :p
Nu sitter jag här och äter min frukost. Har blivit min nya vana att sätta mig framför datorn, äta frukost och blogga / läsa bloggar :) Sen ska jag ta tag i min kära fysikläsning :) Blir även till att åka och handla lite sen.

Näe nu ska jag ta och sätta igång med pluggandet!
Ha en bra dag! :)

Mat

Tänkte berätta lite kort om vad jag åt idag, då det kan vara roligt att få inspirera er som läser :)

Till frukost idag åt jag: Musli, lättfil, 4 äggvitehalvor, 750ml vatten. (har ingen bild på detta).

Till lunch blev det: Kycklingfilé med bulgur, tomat, gurka, knäckebröd med skinka, 750ml vatten. Droppade även lite sweet chilisås på bulguren för att det skulle smaka lite mer :D

 

Till middag blev det: En fixmix från Findus (supergott var det och mycket protein 19g/100g och lite kcal 120kcal/100g), till det blev det bulgur, tomat, gurka, knäckebröd med skinka och 750ml vatten! :)

 

Såhär ser fiskpåsen ut :)


Och här var kvällsmaten! :)

Nu ska jag sova, natti natti :)

Vårjacka

Tänkte att jag kan ju lika gärna lägga ut en länk till min tradera-autktion här. Säljer en vårjacka som inte passar mig längre. Det är en jacka av modell trenchcoat med ett snyggt skärp i midjan. Det är storlek L men passar även de som har medium.

Här har ni länken:
http://www.tradera.com/Trenchcoat-varjacka-saljes-Vero-Moda-strl-L-Utrop-1-kr--auktion_163302_132337243

Undrar ni över något, så fråga!

Så, passa på att unna er en ny vårjacka, nu! :D

Tredje maj

Sådärja, då var snart den tredje dagen på Fitnessfigthen slut och idag har jag lyckats med både mat och träning, YES! :D Kesella med enbart blåbär (ingen funlight) funkade, men det var ju inte i närheten av lika gott som de är med funlight... Imorn ska jag testa med äpplebitar och lite kanel i som en annan fitnessfigthare tipsade om :D Någon annan som har ngt förslag på hur man ska göra kesellan godare? :)

Efter frukosten imorses var jag iaf duktig och läste fysik, så nu är jag nästan ikapp, har 3 sidor kvar att läsa om ljud sen har jag bara ljuskapitlet kvar som vi jobbar med denna veckan. Dessa kapitlen ska jag läsa imorn då jag är ledig! :D Då ska ja även läsa biologi, på svenska ;) Dumma engelska kurslitteraturbok som jag inte fattar något av :p Imorn är det även dags för mig att ha mina pass. För er som inte vet så är jag spinninginstruktör och easyline instruktör, så imorn blir det till att köra pass :D Därför kommer jag hoppa över Fustra-passet imorn, känns överdrivet att köra tre pass på en och samma dag!

Nu när jag sitter här framför datorn så äter jag kesella och har precis vart och tränat på gymmet. Konstaterade idag att jag ska försöka göra FUSTRA-passen på morgonen då det är inte är så mycket folk på gymmet eftersom man måste gå mellan vikterna en hel del. Och är vissa skivstänger upptagna så skiter sig allt för mig, så får försöka boka in dom passen när de inte är mkt folk där :D Men iaf, passet gick jättebra att köra och jag ökade på en hel del övningar (främst ben där jag är ganska stark). Men jag tycker att magövningarna är för lätta, någon som har förslag på tyngre magövningar? :)

Måste bara visa en bild på min snygga vän Sara som haft en tuff dag idag, men som tur är så är hon en stark tjej (på alla olika vis) så jag vet att hon klarar det! Ta hand om dig vännen <3


Och för alla oss som är med i fitnessfigthen, här har vi något att jobba emot ;D

Näe nu ska jag hoppa in i duschen, för att sedan äta kvällsmat! :D

Dag 3

Tisdag, woho eller? Jo idag blev det en sån tisdag, för istället för att ha biologi 8,15-12,00 och fysik 13,15-17,00 så blev det endast fysik, yes! :D Så nu sitter jag här och äter min frukost :) Det enda som faktiskt inte ändrats i mina måltider under fitnessfigthen, har alltid ätit musli, fil och ägg till frukost :)

När frukosten är uppäten ska jag börja läsa fysik, ligger ett kapitel efter men det läser jag in idag och så tar jag det nya imorn :) Ska även testa att äta kesella UTAN fun light idag och bara ha bär i, då vi tydligen inte fick ha det i pga aspartamet. Någon som vet varför? (Inte de att ja inte vet att aspartam inte är bra för kroppen, men på vilket sätt är det inte bra? ) Till lunch idag blir det kycklingfilé med bulgur och sallad, som igår :) Efter fysiklektionerna i skolan ska jag och Sara pysa till gymmet och köra igenom Fustra-passet, laddad! :D Ska nog även försöka springa också, ska ju trots allt springa Vårruset på torsdag :D

Näe nu ska jag fortsätta äta frukost och läsa andras bloggar! :D Förresten, så är det jätteskoj att så många läser min blogg :) :) :)

HA EN BRA DAG ALLSAMMANS! :D

Dag 2 i helhet

Nu är snart den andra dagen i Fitnessfigthen över och idag har det gått mycket bättre med maten :)) Dock har jag väldigt svårt att komma in i rutinen att äta var tredje timme, men det ska nog gå tids nog :)
Började som sagt dagen med Fustra-träningspass! Ökade på några övningar och insåg att jag kunde öka lite till inför imorn :D Riktigt skoj och jobbigt, yey! :)

Måste ju bara visa mitt nya träningslinne från HM, love it!

 

Dagen fortsatte med att jag åkte och köpte en ny mat-dagbok, eller snarare ett nytt block som jag har som matdagbok :) Sen åkte jag hem och mumsade i mig frukost, mums! Sen var det dags att ta tag i skolböckerna efter en dusch. Läsa fysik i 2,5 timmar innan det var dags att äta lunch :)

 

Min lunch idag :) Dock för mycket kyckling, men det kändes dumt att lägga undan en del av den så... :)

Efter lunchen försökte jag läsa lite mer fysik, dock var inte fokuset på top :/ Men till slut så har jag iaf läst klart om elektricitet och magnetism. Ska läsa lite om ljud snart oxå :) För att sedan ta mig ann ljus- kapitlen på onsdag! :)

Eftersom jag och några tjejkompisar ska springa Vårruset i Jönköping på torsdag så kändes det som en bra idé att springa lite idag oxå! Dock så blåser det jättemycket ute här och är även jättekallt så jag och Sara pyste till gymmet och sprang. Blev 5 min uppvärmning, 15 min löpning (11km/h), 15 minuters intervall (gå/spurta), så då förbrände jag nog bort den delen av kycklingen som jag inte skulle ätit :D haha

Nu har jag ätit mitt andra mellanmål för dagen (som sagt, lite dålig på att då in alla målen :/ ).

Mitt kylskåp för tillfället :D Kesella + fun light saft = mitt mellanmål! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det kvällsmat. Idag blir det lax, bulgur, tomat, gurka och morot! :D

Hoppas det har gått bra för att Fitnessfightare idag! :D Och att alla andra haft en bra dag! :)


Dag 2

Sådär, då var det en ny dag! :D Sitter här och äter kesella med funlight (hoppas det är ok, för annars kommer jag aldrig kunna äta kesella :P ), mellanmål 1 med andra ord! :) Ska snart pysa iväg till gymmet för att köra igenom passet. Resten av dagen kommer bestå av biologiplugg, fysikplugg och förhoppningsvis en löptur ikväll :) Däremellan ska jag försöka äta en massa :p haha Måste bara fråga er som är med i fitnessfigthen, tror ni det är ok att slå ihop mellanmålen så att man struntar i det sista på dagen och äter lite mer på de andra två? Känns jobbigt att behöva äta mellanmål kl 23 :p haha

Näe nu blir det gymmet! :)

Dag 1- träning

Ja, maten idag blev ju inge bra men de ordnar vi till imorn! :D

Träning blev det däremot! Åkte med bejb till hans jobb och körde igenom FUSTRA-passet! :) Gick riktigt bra och imorn ska jag öka vikterna på några övningar :)) Efter passet blev det en lite löptur hem på 14 minuter, bättre än inget iaf :D Ska ju springa Vårruset i Jönköping på torsdag så måste ju försöka springa lite inför de :) Någon annan som ska springa? :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Morgondagen kommer bestå av träning, fysikplugg på fm och biologiplugg på em. O sen däremellan ska jag försöka göra en grej i badrummet, men det berättar jag om då :) Bejb vet inte vad det är och det blir ju väldigt tråkigt om "överraskningen" avslöjas innan ja gjort ngt pga att ngn läst de här :p haha

Näe nu måste jag pysa, natti natti sen :)

Back on track

Nu är ja tillbaka igen :D De va ju bara några månader sen jag skrev senast ;) haha
Anledningen till att jag ska börja blogga igen är för att jag ska vara med i något som heter Fitnessfigthen (http://www.fitnessfighten.se/FITNESSFIGHTEN/Hem.html)! O nu vet jag att många kommer himla med ögonen och tänka, varför ska du vara med där? Du behöver inte gå ner i vikt, bla bla bla... Har tröttnat lite på det tjatet nu, jag tycker om att träna. Förresten, jag älskar att träna! Det är en stor del av mitt liv och det är så jag vill ha det. Jag mår bra av att träna :) Så, nu till VARFÖR jag ska vara med där. Först och främst vill jag testa och se om det funkar, får jag lika fascinerande resultat som många andra som deltagit fått? Samtidigt tycker jag det var roligt att få ett kost- och träningsschema att följa, bra med lite nytt tänk! :) Så nu kommer fitnessfighten hålla på i 30 dagar, jag ser fram emot det! :D

Så jag kan ju redan nu säga, att ni som inte vill läsa om hur mycket jag tränar kan sluta läsa :)

Nu kommer min blogg att handla mycket om träning och mat, men även om andra saker som händer i mitt liv. Med risk för att det kommer bli mycket skriverier om träning/mat och plugg, men det får ni ta ;)

Idag började alltså fitnessfigthen och jag konstaterade att jag får ha 29 dagar istället för 30 att köra på... :/ Då vi under helgen har vart i Stockholm och spelar SM samt vart ute och haft skoj så fanns inte möjligheten att äta rätt idag... DOCK ska jag träna igenom passet sen, så träning blir det iallafall! :D Men imorn, då kör jag igång med träningen OCH maten! :))

Stockholm då... Vi spelade ju SM och det gick tyvärr inte så bra som jag hoppats, men så är det ibland :/ På kvällen blev det mat på en thairestaurang och sedan party med utgång! :) Rolig kväll! :D Idag blev det hotellfrukost, sååå otroligt gott! Sen blev det en tur i ett närliggande shoppingcenter där jag och älsk äntligen köpte en ny kamera! :D YEY, så nu kan mamma få tillbaka sin som vi så snällt fått låna :) Sen blev det en lång hemresa (dock sov alla nästan hela vägen :p ) och nu är vi hemma! :D Älsk ska snart iväg till jobbet och då följer jag med till gymmet.. Så där har ni min dag! :)

Till något helt annat så kommer jag lägga ut min blogg så att andra som är med i fitnessfigthen kan se att jag är med, så därför tänkte jag att en liten presentation kunde vara bra...
Jag heter Sara och är 21 år gammal. Jag läser till lärare och på fritiden spelar jag bowling, är med vänner, familj och sambo samt tränar. Jag är även spinninginstruktör och easylineinstruktör, så kul! :D Väldigt kort presentation, men iaf :) Vore väldigt skoj om dom som läser bloggen och är med i fitnessfigthen skriver något ibland, alltid skoj (och kanske även behövligt) med pepp ibland! :D Skriv även era bloggar om ni bloggar !:)




Här är mina "före-bilder" :)
Vikt: 64,8 kg
Midjemått: 83 cm
Vilopuls: 50 slag/minut

Nu kör vi!

RSS 2.0