Älskade gym

Dagen idag började jag med en morgonpromenad, som jag tidigare skrev. 4 km blev det, skönt! Efter en dusch pyste jag till jobbet. Sjukt varmt idag vilket gör att orken blir sisodär :/ Men mycke vatten och frukt senare, så gick både cykelturen och bilturen bra :)) Då det var väldigt lite post fick vi även sluta 30 minuter tidigare idag. Hem och lägga sig i solen lite innan det var dags att ha pass :) 10 personer kom på spinningen :D 7 st var killar/män, undra varför? Kan det va för att tjejerna/kvinnorna låg ute i solen och pressade? ;) haha det tror jag :) Men riktigt duktiga var dom som kom på passet iaf, skoj! :D Sjukt svettigt blev det oxå, gillart! Efter spinningen blev det easyline, 6 st tappra :) Duktiga såååå :)) Efter passen åkte jag hem. Diskade lite innan det var dags att äta, kasslergratäng med ris som bejb gjort:) Riktigt gott vare! :D hihi Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det sängen för att sova.

Imorn väntas en dag med jobb och träning, antingen med bejb eller på gymmet, får se vad det blir :)

Nu säger jag god natt iaf :)

En bild från midsommar på mig och mitt hjärta :)


God morgon! :)  har ni sovit gott?:) de ha...

img_3096 (MMS)

God morgon! :)  har ni sovit gott?:) de har jag gjort. Har även vart ute på min morgonpromenad, blev 4km dag :D hihi nu har jag ätit frukost (som ni ser på bilden, vattenmelon,Kiwi, kesella och vatten). Mumsigt värre!:) Nu ska ja byta om till postenkläderna och åka till jobbet :) Tjingeling


Måste ju bara visa den här underbara bilde...

img_6918 (MMS)

Måste ju bara visa den här underbara bilden :D barnen som ja har haft i min VFU-klass hade gjort en bok med massa teckningar i till mig, som ja fick på deras skolavslutning. Massa glad blev ja :D barnen hade lagt ner jättemycket tid på teckningarna, vilket verkligen syntes :) sötungar!:D Dagen idag då. Jobb som vanligt på posten. Sjuuuukt varmt, bilen visade 32 grader, puh! Men nu ska vi inte klaga, solen är skön!:D efter jobbet åkte ja hem och la mig i solen och vilade lite. Läste 20 minuter biologi oxå, iaf något :) sen gjorde ja mig iordning för att äta middag på milan med resten av posten-folket:) blev en kycklingsallad o massa bröd till de, mumma! Mycket trevligt vart det :)) väl hemma igen blev det lite tv-tittande och även diskning. Nu ligger ja i sängen o ska sova. Som vanligt blir det morgonpromenad imorn!:) natti natti till er alla :)


Ny vecka!

Då vart det måndag igen, hoppas ni haft en bra helg :)

Måndag innebär reklamdag på Posten. Idag var det sjuuukt lite post men då det var reklam så tog det sin tid ändå. Men solen sken så allt var perfa ändå :) Efter jobbet hade jag planerat att gå på spinning, men då jag tappat bort mina nycklar och därför lånat bejbs cykel till jobbet, hade jag ingen nyckel när jag kom hem. Satte mig på baksidan och läste en tidning i väntan på att bejb skulle komma hem. Iställlet för spinning fick det bli kettlebell med Sara och även 20 minuters crosstrainer :) Väl hemma lagade jag mat. Idag blev det ungsbakad falukorv med paprika, lök och ost (se willysbladet för recept ;) ), mumsigt värre vare :D Nu har jag och kickan vart ute på kvällspromenaden och nu ska jag plocka iordning på alla mina kläder innan det är dags att sova. Imorn ringer klockan 4,45 då jag ska gå ut och gå på min morgonpromenad. Försöker att gå 30 minuter varje dag, förutom måndag och torsdag då det är reklam och jag behöver lite extra sömn= extra ork :) Men nu är det bäst att jag grejsar så jag kommer i säng snart :)

Sov så gott allihopa :)

Kärlek på högsta nivån <3

I'm back!

Hallojsan! :)
Nu var det visst sådär länge sedan jag uppdaterade.... Wopsi ;)

Ja, allt jag skrev om senast handlade ju mycket om träning (främst fitnessfigthen) och lite om livet i övrigt. Vad hände med det då? Jo, jag var nöjd med mina resultat men var imponerad av alla andra som fick riktigt bra resultat :) Jag har dock inte fortsatt att äta och träna som jag gjorde då. Frågan är varför? Jo, jag kan inte träna 7 dagar iveckan då jag behöver ha mer tid med min underbara sambo och mina vänner och familj. De prioriterar jag först! <3 Varför äter jag då inte som under fitnessfigthen? Jag äter nästan som då, dock inte kesella till mellanmål varje dag då det blir för dyrt. Sen tillåter jag mig att unna mig saker ibland oxå :) Med andra ord lever ett vanligt "mat-liv" men försöker äta mycket protein :)

Vad har jag roat mig med sen fitnessfigthen då?
  • Jag har börjat sommarjobba på posten, älskart! :D Så roligt jobb! :)) Är nog 6e eller 7e sommaren jag jobbar på posten :) Trivs som bara den :)
  • Festat :) Party party med Ellen, Bonnie och Sara, mfl :D
  • Fiskat med bejb och Anders :)
  • Fyllt år ! :D
  • Firat midsommar med familjen :)
  • Varit på fina Novas dop :)
Bilder säger mer än tusen ord, så därför kommer här en bildboom på vad jag gjort! :) Enjoy!

Party party med Ellen, Bonnie och Sara, mfl :)
Riktigt rolig dag med bad i Örlen med Sara på dagen för att sedan förfesta hos Daniel med massa trevligt folk :) Sedan vart det utgång på Husaren och träffa en massa trevlans folk! :) Sjuuuukt rolig kväll :D Tack alla <3

Fina Sara <3

Piggelin är mums

Precis som förr <3

 

:)

Finingar!

Ellen får avsluta bilderna från en sjukt rolig kväll! <3


Fiske med Bejb och Anders i stugan :)
Fiskade med Bejb och Anders i Anders sommarstuga, mysigt värre! Även Linda och Stefan med Wilma och Lina var med en helg. Trevligt värre!





Anders. Älska hans solglasögon, yep yep! :D


Jag och älsklingen <3

Hett värre!

Fiske i Juni och vantarna är på!

Bröderna Larsson!

Självklart var Floffen med i stugan <3

Sötunge!

Happy boy!

Fiske= sola?

Glada tjejer!:)

Supersmile! :D

Dessa sötnosar får avsluta bilderna från fisket :)


Min födelsedag! :D
I år fyllde jag 22 år. Nästa år blir det inte bra, närmare 25 än 20...
Födelsedagen började med att jag och bejb mumsade frukost för att sedan promenera. Efter lunch var det dags att besöka relaxavdelningen på Arenan med flickorna :) Efter mycket skönt relax och lite bad i badhuset åkte vi till Mangos och mötte upp fler tjejer för att äta middag :) Fick massa fina paketer, tack! :D Mumsig mat vart det oxå :) Sen gick vi till Emma för att förfesta lite. Tobbe (bowlingkompis som jag inte sett på evigheter) med två kompisar kom och joinade :) Blev sedan en promenad till stan för att gå ut. Alledeles för mycket folk och jag åkte hem utan att gå ut på krogen. Dock en jättebra födelsedag! Tack alla ni som var med och firade mig! <3


Åsa, Bonnie och Ida <3

Jag och Erica <3

Sofie och Sara <3

Förrätt!

Huvudrätt!

Emma och jag <3

Alla underbara tjejer <3

Fina Sofie!

Underbara Bonnie och Emma får avsluta bilderna från födelsedagsfesten! <3


Familjen på födelsedagsfika :) <3

Jag med alla mina presenter, TACK alla!

Jag och min fina älskling <3

Jag älskar dig!

Kickan fick pizza dagen till ära :)


Midsommarfirande i sommarstugan :)
Började midsommarafton med att baka massor av äpplekaka till mormor, mami och Sofie :) Sen blev det en löptur på 9, 17 km :D För att sedan fortsätta midsommarafton med firande i sommarstugan med bejb, mamma, Inge, mormor, morfar och kickan :) Blev till att titta på alla som dansade kring midsommarstången, när morfar spelade :)) , spela på chokladhjul, pilkastning och lotteriköp. En klassisk midsommar i Broholm! :) Sedan blev det fika, mat, jordgubbar och glass i mängder! :) Mysigt värre! <3

Midsommardagen innehöll även den en löptur, som dock fick ett snöpligt slut då jag helt plötsligt fick jätteont i knät och knappt kunde stödja på benet. Så en avbruten löptur blev det. Skulle spelat golf med papi men det gick ju inte :( Istället spelade jag, bejb och mami kubb :) På kvällen åkte jag och bejb till papi där vi åt gott (grillat kött med massa tillbehör och kladdkaka med hallon och grädde till efterrätt), tittade på film och spelade Wii. Trevlig kväll! <3


Påväg mot Broholm! :)

Nostalgi då denna har används sen jag var liten :)

Midsommarstångsresning!

Dans kring midsommarstången :)

Lite småroligt kort :) Inge och bejb iaf :)

Söta morfar som spelade dragspel, in action :)

Världens bästa morfar! :) <3

Pilkastning på G (som förövrigt gick kass :p )

Bejb var mycket bättre på att kasta pil :)

Mormor hade dukat upp massa gott fika! :D


Fina mamma och mormor <3

Hjärta

Dags att äta middag, mumsigt!

Älskade mormor och jag får avsluta bilderna från midsommar ! <3

Novas dop :)
Idag var det dags för Nova att döpas. Dopet var i Friggeråkers kyrka och det var ett väldigt fint dop. Rolig präst som spelade gitarr och otroligt fina låtar :) Idas syster Sandra läste en fin dikt och prästen sjöng Just the way you are, då blev det allt tårar i ögonen, SÅ fint! :)
Firandet fortsatte i Friggeråkers bygdegård där vi fick mat (ost- och skinkpaj, tacopaj, sallad och bröd) och även tårta. Mycket gott alltihopa! :D Nova (läs Ida och Robin) öppnade även alla sina paket.
Ett otroligt fint dop som jag är otroligt glad att jag fick vara med på :) <3


Jag och bejb innan dopet <3

Prästen :)

Nova döps :)

Sandra läser den fina dikten :)

Fina familjen :) <3

Robin, Ida och Nova med faddrarna Sandra och Tom :)

Jag och bästaste Bonnie <3

Mycket folk ville vara med och fira Nova :)

Min fina <3

Presentbordet

Robin och Ida med Idas mami Eva och Dante :)

Att man kan älska någon så mycket som jag älskar dig, otroligt <3

Fikadags. Otroligt fina och goda tårtor, mums!

Finingar <3

Paketöppning!


Åsa och Nova :)

Jag och Nova  (hon var egentligen inte så glad som hon ser ut :p haha, men söt som få är hon! :) )

Så otroligt fina båda två! <3

 

Sådärja, nu har ni fått en liten uppdatering från mig igen ;) Ska försöka vara lite mer aktiv här nu iaf :) Men nu måste jag sova så att jag orkar upp och jobba imorn! :) Natti natti!

 


Snart snart...

Såja, kände att det var dags för en liten uppdatering här igen, så vad passar bättre än att skriva en rad eller två när jag tar en paus i pluggandet? :)

Igår blev det biologiplugg mer eller mindre hela dagen. På kvällen var det dags för passen och det var riktigt roligt, trots att det inte var fullt. Men otroligt duktiga motionärer som kommer och tränar trots skinande solsken, de gillar vi :D hihi Efter passen körde jag och Sara några bicepsövningar :))

Idag har dagen oxå bestått av biologiplugg. Var på zumba förut och efter det blev dett axel/triceps-pass :)) Nu ska jag fortsätta och läsa biologi i 1,5 timme, sen ska ja göra mig iordning lite :) Är ju trots allt crusing i Tibro idag så det blir nog till att gå ut och titta lite sen. Sara kommer oxå hit och då ska vi grilla, trevlans värre mitt i allt biologiplugg! Och allt detta pluggande eftersom jag har min sista tenta för terminen imorn. Jag ber till gudarna att det ska gå bra, biologi är inte min grej. Men jag ska läsa 1,5 timme nu som sagt och även 4 timmar ungefär :))

Näe nu får jag återgå till biologiboken :)

BLOGG Morgonmys med trollet :)

img_2465 (MMS)

BLOGG Morgonmys med trollet :)


Morgonmys med trollet i sängen :) god morg...

img_1400 (MMS)

Morgonmys med trollet i sängen :) god morgon allesammans!:)


Onsdag!

Tjoho!

Igår hann jag inte skriva min lilla berättelse om fitnessfigthen och just nu känner jag att jag inte hinner det heller, men den som väntar på nått gott/roligt, så ni får allt vänta lite till ;) hihi

Dagen idag har iaf börjat med en tur i Rankås med Sara :) Vi körde 5 km intervaller, duktiga oss :D

Fina vän <3

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för att sedan sätta mig i soffan och läsa biologi, typ hela dagen! Ikväll väntas dock spinningpass och easylinepass, skoj! :D

Ha en bra dag allihopa!:)


RSS 2.0