Bakgrund

Skrev ju i förra inlägget om min nya bakgrund... Som nu är borta :p Den funkade förut när jag kikade, men nu är allt rosa igen :D haha Men vi får väl se om det kommer tillbaka :)

Nu har jag tagit sisodär nästan 4 timmars paus från pluggandet och ätit, städat och grejjat, så nu ska jag ta tag i det igen! :D

Hejsvejs!

Pluggdag

Tjoho!
Vad tycker ni om den nya bakgrunden? Jag tyckte den var fin, lite höstig sådär :) Har inte riktigt tid eller ork att vara seriös och göra en egen bakgrund så jag tog en färdig från blogg.se, det får funka! :D

Idag är jag iallafall ledig. Men på högskolan är man ju aldrig ledig utan man ska studera varje dag, varesig det är hemma eller på högskolan. SÅ idag har jag alltså hemstudier. Och idag ska jag läsa en av böckerna som jag fått. Väntar fortfarande på 2 böcker till, får se när dom kommer :)
Jag började iaf dagen med en mumsig frukost: flingor och musli och så två kiwis till det. Muslin jag äter nu heter "magiform". Riktigt god musli med massa torkad frukt i, me like! :D

Nu sitter jag dock här och har ont i magen, me don´t like! Men jag hoppas att det går över snart! Ska som sagt börja läsa boken nu och sedan i någon av alla mina pauser så ska jag baka proteinmuffins! Berättar mer om det sen ;) tjingeling allihopa!

Skoldags!

Så var jag tillbaka i "skolbänken" efter ett sommarlov. Känns dock inte som att jag varit något ledig :/ Har mestadels jobbat... Men en resa till Malta med älsklingen och lite smågrejjer på helgerna har det blivit iaf :) Nästa sommar ska jag nog dock försöka vara ledig två veckor samtidigt som bejb :) <3

Ja, tillbaka i skolan som sagt. Denna terminen ska jag läsa matte! :D Vi började idag med Matematik för lärare, del 1. Vi ska läsa del 1, del 2 och del 3 :) Som vanligt var det lite förvirrande i början, men vi verkar ha bättre lärare den här terminen iaf, vilket är skönt :) Imorn ska jag försöka få lite rätsida på allt när jag ska börja läsa en bok :)
Idag hade vi föreläsningar 8,15-12.00 och sedan lunch för att avsluta med föreläsning 13,15-15.00. Helt ok dag! Väl hemma efter skolan möttes jag av helt galna vovvar! haha Busfrön som dom är så hade dom väckt älsk massa gånger när han försökte sova, stackarn... Vi ska ju som sagt vara hundvakt från den 5e september och vi börjar fundera över om vi ska flytta ut till Monika och Frank under tiden och bo där, kanske är lättast för hundarna som då slipper anpassa sig :) Dock blir det en massa bilåkning för oss till jobb och gym, ingen tv och massa kossebajslukt! haha Hur ska jag överleva?! hahaha Näe, men så illa är det nog inte :) Kanske är bra för mig att komma ut på landet lite :) Vi får se hur det blir :)

Två trötta sötnosar i soffan :) <3

Jag och Blaze myser i andra soffan :)


Efter en massa mys skulle jag försöka plugga, men med vovvar som vill ha uppmärksamhet 24/7 så blev det svårt. De ville tugga på böckerna och gnydde och skällde om vartannat, puh! haha Jag lyckades inte läsa (eftersom jag måste ha nästan knäpptyst för att fatta ngt ), men istället fick jag lite matematikuppgifter gjorda :) Imorn får jag ta tag i läsningen! Efter ett tag kom Monika och hämtade vovvarna. Det blev lite plugg till för mig innan jag bestämde mig för att köra zumba framför tvn :) Måste ta tag i mig själv igen, har "förfallit" lite. Inte okej!

Efter träningen gjorde jag kvällsmat som idag bestod av fläskfile och b-sås med sallad för min del och även räfflade potatisar till bejb, gott vare! :D Efter maten och ett samtal med mami <3 så följde jag bejb till hans jobb. Skönt att avsluta dagen med en promenad. Nästan 5 km är det fram och tillbaka :)

Idag var det kallt = vintermössa, vinterhalsduk, vinterjacka och lovikavantarna åkte på! Inte okej i augusti!


Sedan jag kom hem har jag hunnit diska och sitta lite här, nu ska jag dock sova! Ska nog lägga mig på spikmattan lite först, har jätteont i ryggen!!

Imorn ska jag experimentera lite med bakande, betala räkningar och plugga resten av dagen! Fullt upp! :)
Sov så gott allihopa :)

Hundvakt :)

Hej igen!
Nu är det måndag och ny vecka! :D Snart har jag vart ledig i en hel vecka ! :D Imorn börjar det vanliga livet igen, back to reality :) Men det ska bli skoj att komma tillbaka till skolan igen faktiskt :)

Idag började jag dagen med en grötfrukost, gott! :) Sen kom Monika hit med två vovvar, Pyret och Blaze som vi ska vara hundvakt åt några dagar. Vi ska testa så att det funkar eftersom vi ska vara hundvakt igen den 5e september och vi i ungefär två veckor :) Så idag var jag ute på min första vovvepromenad sedan Kickan gick bort. O hej o hå vilket jobb att promenera med två vovvar samtidigt?! Som springer om vartannat hela tiden och kopplen krånglar ihop :p haha Men en 40 minters promenad blev det i ösregn iaf :) Nu ligger dom och sover, sötisvovvar :D

Blaze :D

Hungriga och törstiga vovvar :) Blaze gillar kattmat ;) haha

Blaze igen :)


Nu ska jag ta tag i disken lite och förbereda inför skolan imorn :) Sedan väntas tvättid i eftermiddag :)
Ha en bra dag allihopa!

Matfestivalen

Hallå bloggen! :D
Ihgelgen som vart så har det varit matfestival i Skövde :) I fredags efter mina pass gjorde jag mig iordning och åkte in till Skövde. Det blev först förfest hos Daniel med massa trevligt folk innan vi pyste till stan och matfestivalen :) Åt dock ingen mat, men istället åkte vi karuseller och gick runt :) Skojsigt var det! Dock var det alldeles för lång kö till Husaren, så vi åkte hem runt halv 1 :)

Jag i fredags :)


I lördags började jag och Sara dagen med ett träningspass, rygg och axlar blev det :) Fortsatte dagen med att klippa bejb och på eftermiddagen åkte vi in till Skövde. Vi mumsade massa mat, bla vilt-tacos gjord på älgkött, nötkött i bitabröd och självklart friterad banan med glass :D Mums säger ja bara! :D Vi kikade även när Mikes band M.A.M.A spelade, braigt värre :) Vi åkte sedan till Hentorp och Benny för att göra oss iordning innan vi åkte till Daniel för förfest :) Återigen en trevlig förfest med massa skoj folk :D Vi åkte sedan in till stan och gick ut på Husaren :) Träffade trevligt folk och hade en rolig kväll! :) Tack alla fina vänner för allt <3

M.A.M.A

Bejb på matfestivalen :)


Finaste Sara <3

Braiga människor <3

Ellen med pojkarna :)

Alltid trevligt med nytt folk :)

Bästaste Emma <3

Snygge-Emil :D

Poliiiis :p


Utanför krogen, smile ;)


Bejb med vänner :)


En bild på mig och Dennis får avsluta bilderna från helgen :)

Igår vaknade vi upp i Hentorp hos Benny. Blev en slappisdag med pizza och tv-tittande hela dagen. Hann träffa Sandra en snabbis innan vi var tvungna att åka hem. Väl hemma tittade jag på film och åt godis i massor :)

Där hade ni min helg :)

Fredag :)

Dags att berätta lite om gårdagen då, eftersom jag inte hann blogga ngt då :)

Gårdagen började med ett styrkepass på gymmet. Körde biceps och triceps. Kan säga att det känns i triceps idag! :D hihi dagen forsatte sedan med diskning och städning. Efter lunch kom mami och hälsade på :) Fick massa frukt av henne och fina blommor som vi nu har på baksidan :)) Pratade en massa och hade de så trevligt så :) <3 Efter att mami åkt hem var det dags att köra spinningpass. 4 motionärer kom det och dom körde på bra :D Var nog lite mannfall pga det superfina väder och matfestivalen, men de va skoj ändå! Efter passet åkte jag hem och åt lite innan jag gjorde mig iordning för kvällen då det väntades utgång :) Det blev lite förfest hos Daniel med bla, Bonnie, Sara och Ellen och massa annat trevligt folk :D Vi åkte även in till matfestivalen, dock utan att äta ngn mat :p haha istället åkte vi karuseller, massa skoj :D hihi vi hoppade över krogutgången då det var sjuuuukt mycket folk och ingen var speciellt taggad på att gå ut. Men en väldigt rolig kväll ändå! :D

Idag började jag och sara med ytterligare ett styrkepass. Idag mosade vi bröst och rygg! :) niiiice! Jag har förövrigt träningsvärk i benen (sedan lacerdomen) och triceps (sedan igår). Går som en stel tant! haha Efter passet åt jagav mitt goda bröd som jag bakade igår! :D Och nu har jag vart på systemet så ikväll blire party :))

Så, ha  en fortsatt bra dag allihopa!:)

Braig dag!

Idag har jag haft en massa bra dag, precis som jag trodde att den skulle bli :D :D hihi

Började dagen med att köra Body Balance med Sara inne på Livingroom. Skönt att sträcka ut och böja lite i kroppen, är ju smidig som ett kylskåp?! Men det får det bli ändringar på :) Efter att vi gjort oss iordning åt vi frukost och åkte sedan till Elins esplanad för shopping! Och shopping blev det, med råge!


Detta köpte jag på Gina Tricot :) Men även en stickad tröja, en t-shirt och ett par leggings. Hittade dock inte bild på de:)


Denna kofta, en kavaj och en väska blev det från HM :D


Dessa saker plus ytterligare ett träningslinne blev det från Stadium. Älskar deras linnen! Köper alla mina linnen där. SOC gör fina och billiga linnen, de gillar jag! :D

Köpte även ett par shorts på CUBUS, ett par skor/stövletter, kalender och massa andra skolsaker, grytlapp och grytvante till köket, bordsunderlägg och en present :) Det var nog allt, tror jag. Fattig blev jag på köpet iaf :D haha men nu har jag byxor så det räcker ett bra tag. Nu behöver/ vill jag bara köpa några stickade tröjor och ett par vinterskor, sen är jag redo för höst och vinter :)

Mellan all shopping åt jag och sara Thai-lunch. Jag åt kycklingfilé i ngn sås med grönsaker och cashewnötter, mums vare! :D

Fina Sara :))

Dagens lunch :)

Efter en heldag i skövde åkte vi hemåt vid tre. Tack för en massa bra dag vännen <3

Väl hemma blev det väldigt lugnt :) Diskade lite och så. Sedan var det dags att fara in till Skövde igen. Denna gången tillsammans med bejb för att spela Laserdome med Bonnie och Ellen och massa annat folk :) laserdome har jag kört en gång förut och då kom jag sist och näst sist, så hade väl inga höga förväntningar på mig själv :p haha Men jag kom på 10e plats av 11st första gången och 8e plats av 11st andra gången, så jag är nöjd :D haha Kom ju iaf inte sist :) Men herregud va jobbigt det var! Sjukt bra träning för ben och rygg! Det lär kännas imorn! ;)
Så tack för en rolig kväll och för träningsvärken som jag lär ha ;) hihi Imorn ses vi igen men då är det party som gäller :D <3

Väl hemma så gjorde jag egna hamburgare, mums! Efter en dusch följde jag bejb till hans jobb. Så avslutade dagen med en kvällspromenad på ungefär 5 km, skönt! :)  Nu ska jag dock då och lägga mig. Funderar nämligen på att åka till Hjo imornbitti för att testa på deras zumba :) Sedan kanske mami kommer på besök på dagen, SKOJ! :D Och på kvällen ska ja ha mitt spinningpass innan det blir ett besök i skövde och matfestivalen :) Kommer nog bli en superduperbra dag imorgon också :)) hihi

Så, nu säger jag god natt :)

Tjoho!:) Här har ni en bild på min superdu...

img_1469 (MMS)

Tjoho!:) Här har ni en bild på min superdupersköna OnePiece :D hihi Idag har jag vart riktigt effektiv :D började dagen med massa god musli/fil frukost tillsammans med ägg :D sedan har dagen bestått av att diska, plocka i lägenheten, hämta ut paket och beställa kursböcker :) idag är de ju även onsdag vilket innebär passdags!:D 17 st kämpade på i spinningsalen och 10st på easylinen :) massa skoj vare ! Men aldrig mer att ja har t-shirt på mig när jag ska instruera, fy bövelen va varmt de va :p haha efter passet blev det ett besök på Ica. Väl hemma gjorde jag paj och bakelser :) blev en taco-paj och sen en bakelse med banan och choklad. Ni vet dom där som ser ut som en böjd banan med grädde o banan i med choklad på, sånna gjorde jag :) Nu ligger ja i sägen för att sova. Imorn kommer bli en rolig dag tror jag :D ska åka till Skövde med sara och träna och sedan shoppa :D på kvällen ska jag och bejb köra lacerdome med Bonnie och Ellen och massa fler :)) så nu är det nog bäst att jag sover så ja orkar med allt roligt imorn :D natti natti


Ledig!

Hej! Nu är jag tillbaka och nu ska jag inte göra massa långa uppehåll mellan inläggen. 5 dagar sedan jag skrev, inte riktigt okej. Men nu är jag tillbaka! :)
Aledningen till att jag inte skrivit något är för att jag under senaste veckan har pluggat, pluggat och pluggat! Igår gjordes den omtalade biologiomtentan. Det gick bättre än förra gången och jag svarade på alla frågor iaf, så nu är det bara att hoppas på att det ska gå vägen :))
Efter tentan pyste jag till Livingroom och körde ett Body Pump pass och lite kondition efter, skoj! Denna veckan och nästa är det öppte hus där, så jag och Sara ska försöka träna där ngn dag! :) Skoj att träna på ett annat gym och med andra instruktörer, lärorikt också :) Även fast Tibros instruktörer är bäst ;) hihi
Efter en lång varm skön dusch så gjorde jag mig iordning och åkte hem till Emma. Hon har vart i Turkiet och köpte med sig en One Piece till mig, GLAD TJEJ! :D hihi Ni ska få se en snyggingbild på den sen ;) Jag fullkomligt älskar den! Dock lite varm att ha nu, märkte det igår. Men ändå, så stor, mjuk och skön :D hihi Som en stor bäbis! :D

Efter att jag suttit hos Emma ett tag och pratat begav jag mig till stan för att fika med Bonnie och Ellen. Dock var vi hungirga så det blev middag på Rhodos istället :) Massa gott vare :) Sen satt vi och pratade en massa innan vi åkte till Elins esplanad för att titta på kläder. Jag köpte inte något, provade inte ens något! wow Men på torsdag blir de annat, då ska jag prova och förhoppningsvis handla! Jag vill ha massa stickade tjocka tröjor, ge mig! Så på torsdag när jag fått lönen (hoppas jag) så ska jag och Sara antagligen till stan och kika. Vill ha stickade tröjor, jeans, skor, löparskor, träningskläder och nya gardiner :) Ska dock försöka hålla lite i pengarna, får se hur de går :p haha

När jag kom hem igår så mumsade jag och bejb tacos, gottit värre! Låg sedan i min OnePiece framför tvn och slappade. Länge sen jag gjorde det, SKÖNT! För nu är jag faktiskt ledig till nästa tisdag när skolan börjar igen. Ledig ledig ledig, underbart! :)

Idag var det dock tänkt att Sara Z skulle kommit hit, men hon har blivit sjuk så de blev inget med det. Krya på dig massor!!! <3
Så idag får det bli en städa och fixa dag! Ska diska så snart jag skrivit klart det här och sedan plocka iordning på alla papper/tidningar/räkningar/reklam/skolböcker som ligger utspritt i lägenheten. Dags att få lite ordning på allt! Ska även beställa en massa böcker inför den nya kursen som börjar, matte! Me löööööve <3 Hoppas att det blir en bra och rolig kurs :)

Sådär, nu har jag skrivit av mig lite så nu är det dags att ta tag i disken! :)
Ha en fortsatt bra dag hörrni! :D

En bild från när vi firade farmor, Anna och mina kusiner i somras :) Sötaste farmorn och kusinerna i världen <3



Sista dagen

Tjoho! :)
Idag var det min sista dag på Posten. Dock börjades dagen med backlöpning (samma backe som jag skrev om i tisdags). Sprang upp, gjorde 15 benböj och joggade ner, 10 gånger! :) Sen sprang jag de resterande minuterna, så totalt var jag ute i ungefär 30 minuter. Bra bra start på dagen! :D

Väl på jobbet var det dubbel reklam, som jag skrev om igår. Självklart regnade det även hela dagen, men det gick bra ändå. Det tog lite tid, men men :) Bjöd på kladdkakemuffinen som var väldigt uppskattat! Men nu är sista dagen gjord, tråkigt. Får hoppas på att få jobba lite extra i höst och sedan i jul :)



Efter jobbet åkte jag direkt till gymmet för att vara med på Saras spinningpass. Testade att sitta på sista raden för första gången och herregud säger ja bara! Sjuuuuukt svettigt och typ ingen luft, PUH! Det var en jobbig timme (men rolig), men nu är den avklarad :) Nu väntar jag på att bejb ska komma hem. Då ska vi göra lite mag/ryggövningar :) Sedan blir det kvällsmat och mys :)

Imorn väntas en heldag med Skrufscha! Vad jag har saknat dom människorna! Ska bli sååå kul att ses igen! :D Vi ska ha en träningsdag med massa bowling och på kvällen blir det till att umgås och grilla :) Blir nog superbra! :D

Näe, nu ska jag göra ngta av den här kvällen. Ha de så bra :)

Posten

Tjingeling! :)
Idag är det torsdag, vilket innebär reklamdag på Posten... Min tanke var att jag imorses skulle gett mig ut och sprungit i backen, men just för att det är reklam idag (de tar lite längre tid och man behöver lite mer energi) så struntade jag i det. Somnade ganska sent och insåg när klockan ringde 4,45 att jag knappt sovit fem timmar och somnade därför om, skönt! På jobbet gick allt så bra så :) Dock är det reklamdag imorgon oxå, två olika reklam?! Taskigt som bara den att bestämma sig för att vilja ha ut sin reklam en dag efter alla andra (läs Ica, Öb, osv. ). Så imorn ska jag dela ut ett A4-papper till alla villor och ett litet tunt A5-papper till alla. Men det kommer gå finfint som vanligt känner jag på mig :) Tänker absolut inte klaga på reklamen, egentligen, eftersom att den gör så att vi har att göra på Posten :) Imorgon är förövrigt min sista dag, känns lite sisodär... Får hoppas att jag får hoppa in och jobba lite extra under hösten, annars kommer jag inte tillbaka förrän till jul då det väntas julkortssortering :)

Vidare till min dag dåå.... Efter jobbet handlade jag lite på Ica. Där det förövrigt var massssssaa folk och jag fick stå i kö i ungefär en kvart sådär skoj. Slutade jobbet 17,00 och var hemma strax innan 18,00... Och då började våran tvättid så det var bara att bege sig ner till tvättstugan :) När fösta tvätten var inlagd bakade jag kladdkakemuffinen som jag ska bjuda på på jobbet imorn :) Ytterligare en tur ner till tvättstugan för att sedan diska. Plockade även iordning lite på mina kläder och skor. När bejb kom hem från sin träningsmatch (som dom förövrigt vann stort och bejb var massa duktig! :D ), så åt vi mat. Jag åt fläskfilé och bakad potatis med tomat och gurka till, mumma!
Höll helt på att glömma bort, jag har färgat håret idag oxå :) Inget märkvärdigt dock utan bara fyllt i utväxten och gjort det mörkare, som det var innan Malta-resan :) Det är blött just nu, men ingen utväxt syns och det är huvudsaken, färgen är ju vilket som mörk ! :)

Idag har jag även bestält lite grejjer från Gymgrossisten :) Denna gången blev det proteinbars och tablett som ska öka förbränningen, intressant att se om det funkar :) :) :)

Nu ska jag bege mig mot sängen, för imornbitti SKA jag ut och springa. Dock ska det kanske regna, men isf ska jag trotsa vädret. Så de så!

Ett postis-pose kort ;)


Träning!

Sådärja, då var dagens träning avklarat! :D Efter en hel dags plugg var jag väldans trött i huvudet... Dock blev jag (som vanligt) väldigt pigg när jag kom till gymmet :D hihi körde en timmes spinning med 16 duktiga motionärer och 30 minuters easyline med 7 motionärer :) Sååå bra jobbade dom och då är det otroligt roligt :D :D Efter passen körde jag fyra övningar triceps :)

Nu har jag och bejb ätit kvällsmat. Idag blev det fläskfilé med klyftpotatis (ej för mig), b-sås och sallad. Mums! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig tidigt för imorn väntar en dag med jobb och på em/kvällen ska jag baka, färga håret och försöka plugga lite. Så, fullt upp som vanligt! Puh!

Ha en fortsatt kväll allihopa :))

Träning!

Sådärja, då var dagens träning avklarat! :D Efter en hel dags plugg var jag väldans trött i huvudet... Dock blev jag (som vanligt) väldigt pigg när jag kom till gymmet :D hihi körde en timmes spinning med 16 duktiga motionärer och 30 minuters easyline med 7 motionärer :) Sååå bra jobbade dom och då är det otroligt roligt :D :D Efter passen körde jag fyra övningar triceps :)

Nu har jag och bejb ätit kvällsmat. Idag blev det fläskfilé med klyftpotatis (ej för mig), b-sås och sallad. Mums! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig tidigt för imorn väntar en dag med jobb och på em/kvällen ska jag baka, färga håret och försöka plugga lite. Så, fullt upp som vanligt! Puh!

Ha en fortsatt kväll allihopa :))

Detta är vad jag ägnar mig åt idag, biolog...

img_5173 (MMS)

Detta är vad jag ägnar mig åt idag, biologiplugg. Har dock hittat en bra hemsida på nätet där de beskriver jättebra ur biologi a-boken (från gymnasiet dock). Men ändå, jättebra förklaring på typ celldelning o så :) är ju lite roligare att se animationer än att läsa i en tråkig fackbok :p haha  Så nu ska ja fortsätta läsa tills nästa paus som får bli lunch vid 1 typ... Förresten va tycker ni om mitt super mellanmål? Haha hoppas slöt redbullen gör sitt för den smakade bläääää men ja behöver hålla mig pigg! Knäppt att ja är trött trots typ mer än 8 timmars sömn?! Men men... Biologiläsning var de ja, Tjingeling!


Hej svejs igen!:) Sitter just nu på jobbet...

img_9412 (MMS)

Hej svejs igen!:) Sitter just nu på jobbet och har en liten rast, ska snart ge mig ut i bilen o köra :D hihi Tänkte bara berätta lite snabbt vad jag gjort sedan vi kom hem från Malta...  Fredags sov vi stora delar av dagen. På kvällen körde jag spinning med 10 taggade motionärer, sååååå skoj att vara tillbaka :D hihi på kvällen blev det sedan mys med bejb. Vi såg på en film och hade det bara allmänt mysigt :) lördagen ägnades åt plugg. Som ni kanske vet så har jag biologitentan den 23e augusti, så nu måste ja plugga en massa! På eftermiddagen cyklade jag till bejbs jobb och tränade. Körde biceps, triceps och mage :) även lördagskvällen blev lugn och mysig :) på söndagen vaknade jag upp med lite träningsvärk, nice!:D dagen fortsatte sedan med plugg tills det var dags att åka mot fkp. Äntligen var det dags att träffa mina söta vänner Bonnie och ida!:)  blev en massa trevlig kväll med god mat, film och prat :) även sötaste Nova och Robin var med :) o nova blir ju bara sötare o sötare för var gång man ser henne :) hihi Igår då. Då började jag dagen med att pysa ill gymmet och köra bröst/rygg :) dagen fortsatte sedan med plugg ända tills kvällen.  Idag började jag min dag med löpning! Körde 10 backrusher i backen ni ser på bilden plus typ 15 minuter löpning efter, skön start på dagen!:) Näe nu väntar postenbilen på att få åka ut :) tjingeling


Malta!

Hej igen, nu är jag hemma från Malta! :)
Eller egentligen kom vi hem i torsdags natt, men jag har (som vanligt) haft fullt upp.
Ska bara skriva lite kort om resan så kommer det ett längre inlägg (om typ en vecka när tentan är gjort) med lite med bilder och så  :))
Resan har vart massa bra med fint boende på ett hotell med pool på taket, första gången jag bodde på ett sånt hotell :p På dagarna var det ungefär 35 grader, minst! Och kallaste kvällen var 26 grader, brrrrr ;) haha
På dagarna blev det mycket bad och solning, men vi åkte runt lite oxå :) På kvällarna blev det massa god mat på mysiga restauranger :) Det har vart helt underbart att få vara dag och natt med min älskling :) <3 Vi har ju inte setts jättemycket i sommar eftersom jag jobbat varje dag, så det var behövligt :) <3

Jag älskar dig



Nu säger jag och min bejb hej då till Sver...

img_0751 (MMS)

Nu säger jag och min bejb hej då till Sverige och hej till Malta!:D


Småland!

Tjolahopp!
Jag har ju helt glömt bort att skriva om min helg som var, en massa braig helg :) På fredagen körde jag pass, ett svettigt och roligt spinningpass! :D

På lördagen var det dags att åka till Jönköping för att fira Alva som fyllde 2 år! Massa paket fick hon och vi mumsade korv med bröd och glasstårta och kakor :) Massa gott och ett roligt kalas! Grattis Alva!

Anna och födelsedagsbarnet :)

Paketöppning :)

Tårtan!

Söta Alva :)

 

Efter kalaset kom Sofie och hämtade mig och vi åkte till Gnosjö för att hälsa på Emma :) Väl framme handlade vi lite och sedan bjöds vi på mycket god mat :) Satt ute och åt, sommarfeeling! :D Vi satt sedan och pratade massa länge innan vi bestämde oss för att gå ut :) Sminkade oss och bytte om och åkte sedan till Sigges. Sigges är ungefär som Olstorp för er som vet :) På Sigges spelade Arvingarna, yey eller nåt... ;) haha Vi var dock mest på discot :) Riktigt rolig kväll vare! :D :D :D

På söndagen skulle vi besöka High Chaparral , som jag förövrigt aldrig besökt. Vi började dock dagen med frukost i solen :)) Vi spenderade sedan några timmar på HC. Tittade på shower, gick runt och tittade, åkte tåg, bla. Emma och Sofie "tvingade" mig att sitta på en mekanisk tjur oxå. haha Riktigt roligt men samtidigt sjukt läskigt!! haha Skrek som jag vet inte vad :) haha

När vi vart på High Chaparral var det dags för mig och Sofie att åka hemåt.

 

Snyggot Emma! :)

Vi tre <3

Emma hjärta Arvingarna ;)

Arvingarna

On the dancefloor ;)

Fina Sofie :)

<3

Bild från Sigges

High Caparral

Lucky luke ;)

<3

Smile :)

Snygga indiander ;)

Show :)

Craaazy att hoppa däruppifrån?!

På tåget :)

På tåget :)

Posten fanns även på HC :D

Ser ni skräcken i hans ögon? ;)

De första 10 sekundrarna var roliga :P

Sekunden efter åkte jag av :p

35 sekunder klarade jag :D

Yey :)

Tack för en superbra helg tjejer! <3 <3 <3

 

Förövrigt har veckan flytit på med jobb, träning och plugg... Och idag, idag, idag!! DÅ åker vi till MALTA! :D YEY hihi om två timmar kommer Andersson och hämtar oss så jag ska snart packa det sista :)) Ska bli såååå underbart att komma iväg :) <3

 


Tack!

Tack alla underbara människor för erat stöd och era fina ord. Det har betytt otroligt mycket att veta att det finns folk där ute som bryr sig om en. Tack alla ni <3

RSS 2.0