Helg! :D

Tjohooo! :)
Allt bra med er? :) Måste ju berätta om min superbraiga helg! Har förövrigt haft en superbra vecka som var näst intill perfekt, hade vart perfekt om ja kunde åkt till Sara :)

Iallafall då... I fredags så jobbade jag först. Vikarierade i en årskurs 4 :) hade matte, geografi och massage :) Gick bra! :) Jag åkte sedan hem och slappade i soffan. Underbar känsla att bara kunna sitt i soffan o titta på tv (och slumra till lite) utan o känna stressen över att behöva plugga... :) På kvällen var det dags att ha spinningpass. 15 grymma motionärer kom, sjukt kul! :D På kvällen blev det filmmys med bejb :) <3

På lördagsförmiddagen ledde jag Erikas spinningpass och då var det 5 som kom och trampade med mig :) Skojsigt så :D Sedan blev det lunch och sedan var det dags att åka in till Skövde. Jag skulle gå på Body Combat på Puls, dom hade Rosa Bandet dag där så varje pass kostade 50 kronor och allt gick till Rosa Bandet! :) Dom skänkte även själva 50 kronor per person som kom, gillart! :) Efter Body Combaten var det dags att testa på chairdancing med Sandra! HERREGUD säger ja bara! De var en upplevelse och jag har nog aldrig känt mig så osexig (trots att man skulle känna sig sexig, ja TJENA!). haha Men de va mer som en kul grej :)
Träffade även Chrissen där, sjuuuuukt länge sen jag träffat honom så det var väldigt skoj :))) Min gamla bowlingkompis för er som inte vet vem han är :)

Jag och Sandra gjorde oss sedan iordning, Sandra skulle på halloween-fest och jag och bejb skulle ut och äta och gå på bio :)

Finaste Sandra :) <3

Jag blev sedan hämtad av bejb och vi åkte iväg för att äta. Vi bestämde oss för Joe´s eller Sand och det blev till slut Joes :)

 

Första gången vi åt där :)

Fining där! <3

Smile! :)

Klassiker!

Förrätt- Sprädbakad kycklingfile :)

Min middag; 200g entrecote med sallad :D

Bejbs middag; örtkryddad kyckling och pommes :)

Efter middagen gick vi på bio; Jägarna 2. De var en bra film, men lite hemsk faktiskt... :) Vi gick sedan och kikade lite på alla som var utklädda innan vi åkte hemåt :)

På söndagen tog vi en rejäl sovmorgon, till 10,30 ungefär :) Riktigt skönt! Sedan blev det frukost och lite slappande innan vi åkte in till Skövde för att umgås med Sandra och Benny :) Vi handlade mat och sedan lagade vi tacos :) Sedan kikade vi på kort från Sandra och Bennys resa till Kreta och även bilder från våran resa till Malta :) Skojsigt värre!

Sedan var det dags för bejb att åka till jobbet och jag åkte till Bonnie för att vara med henne och Tina :) Bonnie hade lagat mat och sedan kikade vi på en film :) Så trevligt så :D En riktigt supersöndag helt enkelt! :)

 

Söndags-outfit!

Idag har jag vart i skolan och börjat en ny kurs, matematik för lärare del 2. Vet inte riktigt vad jag ska säga... Vi har samma lärare som förut plus en ny som ska prata om matematikens historia. Aja, de blir nog bra! :)
Nu är jag hemma och bejb tränar, duktig så :D Själv ska jag snart läsa lite :)

 

Dagens outfit bestod av skinnbyxor och stickad tröja från Gina Tricot :)

Imorn ska jag börja dagen med ett träningspass med Annifrid, vi ska köra rygg och axlar :D Sedan blir det även en timmes zumba med henne :) Sedan ska jag plugga en hel massa! Blir bra de!

Ha en fortsatt bra dag :)



Perfekt start ! :)

Bästa starten på dagen för mig är med denna frukosten: musli, lättfil och lite kanel på och två äggvitor och ett glas vatten till de :)
God morgon säger ja :D


Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Go kväll!
Min dag idag blev inte riktigt som planerat, tyvärr :(

Jag skulle börjat dagen med en morgonpromenix, men grått och tråkigt väder gjorde att jag åkte till gymmet och promenerade på rullbandet istället :p 40 minuter på rullbandet och 20 minuters cykling. Sedan åkte jag till ica för att handla lite innan jag åkte till biblioteket och lånade två böcker om massage. Varför? Jo för att jag imorgon ska ha massage med en årskurs 4 :)

Väl hemma igen blev det bakning. Tänkte baka lite muffinen och ha med mig till Sara :) Tyvärr blev det inte besök hos Sara då hon inte mådde bra :( Men det får bli en annan dag, snart! :) :) :)
Så, istället för att åka till Lidköping grejsade jag hemma. Jag förberedde inför de lektioner jag ska ha imorn, då jag ska vikariera i en årskurs 4. Vi ska bland annat ha problemlösning, geografi och massage :) Blir spännande! Jag har även plockat och donat en del här hemma så nu är alla mina jättehögar borta. Ja har en förmåga att lägga tidningar/reklam/papper i högar på diverse bord och efter en massa pluggdagar så låg skolpapper blandat med träningstidningar blandat med räkningar ungefär, så det var dags att göra en röjning! Men nu är det (nästan) tomt och fint på borden :) Har även diskat o haft mig :)

Då det inte blev någon BOX idag så pyste jag istället till gymmet och körde Zumba med Jenny! Även Sara var med idag, skoj :D hihi Väl hemma blev det mat, fläskfilegryta och sallad :)

Nu har bejb gått till jobbet och jag ska bege mig ner i tvättstugan en sista gång innan det är dags att sova.

En update ang mat och träning: en bra träningsdag, men kass matdag... VARFÖR kan jag inte låta bli att äta smet?  haha de är helt sjukt, men jag tror att jag åt typ 6 skedar med bara smet?! Det är ju så gott :( Så nu får de inte bli något mer bakande på ett tag... Jag biter ihop och kommer igen imorn :)

Sov så gott nu!


Pass-dag :D

Tjohoooo! :)
Idag är det onsdag, vilket alltid innebär en bra dag eftersom jag har mina älskade pass på kvällen! :)

Men först... dagen :)
Idag vikarierade jag på fritids ute i Ransberg, 8-13 med massa söta barn :) Lekte en massa cafe och handlade fika och köpte lotter, kikade på dansuppvisning och lekte skola :) Skoj dag! hihi

Jag gjorde sedan ett besök på Förr och Nu, inte en bra affär att besöka... haha :D Det resulterade i ett jag köpte en ris-låda till bejb och lite mer, men de berättar ja inte vad det är än eftersom det är en present :) hihi
Han blev iaf massa glad :D

Denna var de :) Älskar stuket på den :)

Har ju lite fler saker från denna serien...

 

 

 

 

Och så en sak till, men den fanns inte med på hemsidan där jag hittade bilderna : http://www.trend4you.se/se

Denna hemsidan kommer förvigt vara jättefarlig att besöka för mig, ÄLSKAR typ allt som finns där :)

Nog om det :) Väl hemma så planerade jag lite inför fredagens lektioner, då jag ska vikariera i en årskurs 4. Ska ha matte, geografi och sedan ngt valfritt med dom :) Tänker att det kanske blir massage. Skönt sådär en fredag innan ett lov :)

När jag funderat över detta ett tag satte jag mig i soffan och åt mellanmål, kesella med blåbär och en skvätt fun light :) Kikade lite på tv, men jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna så jag slocknade till i soffan i en halvtimme ungefär, skönt :) Sedan kom bejb hem, som hade vart och tatuerat sig!! :D Eller rättare sagt, han har ordnat till sin gamla tatuering, som inte var så bra gjord. Visar bild någon dag :))

Sedan var det dags att byta om för att åka till gymmet och leda pass! 16 grymma spinnare kom och trampade med mig och 10 duktiga easylineare körde på hårt :D Grymt roligt! :))

Väl hemma efter träningen drack jag min proteindrink, känns bra att få i sig något direkt efter träningen och det kan kanske hjälpa mina muskler lite på traven :D haha Blev även kvällsmat i form av fläskfile! :)

Nu ska jag bege mig mot sängen för imorn vänter en skoooooj dag :D På förmiddagen ska jag planera klart fredagslektionerna och sedan bege mig mot Lidköping för att träffa bästaste Sara Zachrisson :D Blir en lunch på stan och sedan ska vi träna BOX ihop :D Det kommer bli en kanondag, de vet jag redan nu! :D hihi Så skoj! <3

Nä, nu är det bäst att jag går och lägger mig! Natti natti :)


Dagar i bilder

Här kommer lite bilder från senaste dagarna (tagna med mobilen) :) ENJOY!

Bejbs matlåda :)

Mellanmål utomhus i Oktober, me like!

Underbara väder!

Trollungen stöttade mig när jag skrev rapporter ;)

Jag försökte mig på att göra proteinbröd.....

.... RESULTATET :D Helt ok blev dom :)

Sötaste mami skickade magno med Posten :)

Shorts med leggings under, hiss eller diss? :)

En klassisk frukost á la Sara :D

Nu på lördag! Någon som vill med? :D

Här tränade jag i morses, ATLANTICA for JOY!

Sötaste ungen ever!

Mums mums för att tugga på sig själv :)

Bästaste Bonnie :)

Idag var Novisen glad hela tiden när hon satt i mitt knä :D hihi

Fining-familjen :)

Hur söt får man bli?

Sånna här söta ska mina framtida barn också ha :D

Lite bilder, nu säger jag god natt :)


Bra start!

Goddagens!

Har fått en jättebra start på denna veckan, känns skönt! :D
Skrev ju tentan igår, jag hoppas att de går vägen. Jag skrev iaf på allt så vi får bara hoppas att jag förstått frågorna rätt ;) höhö

Efter tentan satte jag mig på bussen och åkte mot Falköping för att luncha hos pappa och marjaana, med farmor och farfar :) Det bjöds på entrecote, mums! :) Jag åkte sedan en sväng till mormor och morfar och bara satt och pratade :) Cyklade sedan hem och åt mitt mellanmål innan jag mötte upp Sofie på Ica, dags att handla kvällsmaten som skulle bli tacos :) Cyklade sedan hem till henne, jätteskoj att äntligen få se hur hon bor. Jättefint va de :)) efter lite tjöt hoppade vi återigen upp på cyklen och trampade iväg till Atlantica, det gymmet som jag tränade på när jag bodde i Falköping :) Jag och Sofie körde en timmes Body Combat, så sjuuuuukt skoj :D :D :D Efter träningen slank en proteindrink ned (försöker vara duktig och "äta" direkt efter träningen). Väl hemma hos Sofie igen mumsade vi tacos och sedan bara satt och pratade en massa. Vi har ju inte setts på över 1,5 år?! Helt sinnes!! Så vi hade lite o prata om :) Så skoj :) Får inte dröja 1,5 år tills nästa gång! <3

Min förra födelsedag :)


Idag vaknade jag upp hos mamma, klockan ringde 6,00. Varför frågar någon sig kanske? Jo, jag hade tänkt att jag skulle gå på ett spinningpass och ett corepass på Atlantica, men de var inställda :( Istället fick jag köra ett FUSTRA-pass i gymmet. Skoj med annorlunda maskiner :)) efter en dusch mötte jag upp Bonnie, Ida och Novisen för en frukost på Kaffekoppen :) Det var jätteskoj att träffa dom :)) Blev en mysig morgonfika med massa prat :) Fina vänner jag har <3 och Novisen blir bara större och större för var gång man ser henne :) Sötunge! :D Tog lite kort, men nu hittar jag inte min sladd till telefonen så ni får se dom sen :))) En väldigt bra start på denna dagen iaf! :D

Kikade sedan lite i affärer med B, men utan att hitta ngt. Hon köpte en fin skjorta dock :)) Sedan åkte B till Skövde och jag hämtade upp Madde. Vi åkte till Axel & Ebba för att kika. Jag köpte en blus, en svart "genomskinlig" med rosett, endast 169 kronor! Me like! Jag och Madde åkte sedan till mormor och morfar för att äta mat :) det bjöds på mormors egna köttbullar, riktigt gott :D En massa prat blev det :)

Mormor och morfar skjutsade sedan hem mig och nu är jag hemma. Har läst en tidning. Otroligt skönt att bara kunna känna lugnet och faktiskt bara sitta ner och läsa en tidning, länge sen jag kunde slappna av så :) Nu ska jag betala lite räkningar, packa upp väskor och diska innan det är dags för mig att leda spinningpass kl 19,00 :D

En liten update om min FF då... Träningen är det inget fel på, men maten har de blivit lite för mycket av de senaste dagarna.. Men jag kämpar på :)

Ha en fortsatt bra tisdag allihopa :D

Träningsvecka!

Ett litet snabbt inlägg bara om min kommande vecka :)

Imorn skriver jag som sagt tenta, hoppas hoppas hoppas de går bra! :D

Sedan ska jag sätta mig på tåget och åka mot Falköping. Ska äta lunch hos pappa med farmor, farfar och Marjaana :) Blir trevligt! :) Sedan blir det ett besök hos mormor och morfar för att sean träffa Sofie :) Vi ska träna Body Combat och bara umgås! Helt sjuuuukt länge sen vi sågs, så det är absolut på tiden! :) <3
Så, morgondagens träning bli då Body Combat istället för FUSTRA...

På tisdagen kanske jag kör ett FUSTRA-pass på morgonen. Sen ska jag träffa Bonnie och Ida för en frukost på stan, mys :) Sedan vet jag inte vad dagen erbjuder mer än en lunch hos mormor och morfar :) Blir väl till att kika lite på stan i Falköping innan jag åker hemåt :) På kvällen ska jag även ha spinningpass :)

Onsdagen är det jobb som gäller, fritids! :) På kvällen ska jag ha mina pass som vanligt, spinning och easyline!  :)

På torsdag ska jag bege mig till Lidköping för att träffa bästa Sara Zachrisson! :D Ska bli sååå kul! :)) Vi ska träna BOX och bara umgås o ha kul :D Också på tiden att vi ses, hihi <3

På fredagen är det dags för jobb igen, då i en årskurs 4 :) På kvällen ska jag leda spinningpass och sedan blir det nog ett FUSTRA-pass på de :)

På lördagen ska jag försöka köra ett FUSTRA-pass. I övrigt är inget inbokat.

På söndagen skulle vi kanske hitta på något med bowlinglaget, annars vet jag inte vad som händer. Risken är stor att det blir träning av något slag, FUSTRA, löpning eller spinning de är frågan?:)

Där har ni min kommande LEDIGA vecka, underbart! Ska bli så kul att träffa massa folk, älskart :D hihi <3
Nu ska jag bege mig mot sängen med mina matteanteckningar, god natt!

Fitnessfigthen med mig själv

Ytterligare ett inlägg då... :)

Jag har bestämt mig för att köra ytterligare en Fitnessfigthomgång, dock med mig själv :) En månad (till att börja med) med fitnessfight-mat och FUSTRA-pass. Dock kommer jag anpassa det lite så att det passar in i mitt liv, både med mat och träning.

Anpassningen inom maten kommer bli att jag kommer äta kött (åt endast fisk och kyckling under senaste FF). Jag kommer att dricka proteindrinkar till mellanmål (åt endast kesella eller riskaka med skinka på under senaste FF). Anledningen till detta då... Ang köttet, så måste jag få äta kött. Jag blir tokig annars! haha Sen blir det lättare att anpassa mig till wallin då, jag lever inte själv och måste anpassa mig! :) Ang mellanmålen då. Att äta kesella varje dag blir VÄLDIGT dyrt! Vi hade ett matkonto på över 6000 under min senaste FF, vilket är 2000 mer än vad vi har en vanlig månad, inte okej. Om jag istället dricker proteindrinkar så betalar jag för dem själv och de drabbar inte vårat matkonto.

Hur kommer jag att anpassa träningen då? Under förra FF tränade jag sju dagar iveckan, det hinner jag inte idag. Många veckor tränar jag sju dagar iveckan, I know. Men jag hinner inte ha pressen att jag MÅSTE träna varje dag, sen kanske det blir så ändå, det återstår att se.

Min tanke är iaf att jag ska träna såhär:
Måndag: FUSTRA
Tisdag: FUSTRA
Onsdag: Spinning och easyline
Torsdag: FUSTRA
Fredag: FUSTRA och spinning
Lördag: Vila
Söndag: FUSTRA /löpning/spinning

Så är tanken, så får vi se hur det går :)

Nu sitter folk och tycker att jag tänker för mkt på vad jag äter och hur jag tränar, I know... Men jag har en bild i huvudet av hur jag VILL se ut. Jag vill ha min kropp som jag hade efter FF. Mitt mål är att komma dit fram till jul, 2 månader kvar! De borde gå :)

Så, varför skriver jag om det här då? Varför inte skriva dagbok bara? jag tänkte att om jag skriver här och vet att folk läser om det, så får jag en liten push och känner mig "tvingad" att göra rätt :) Så, därför kan ni lika gärna få reda på mina "startvärden":
Midjemått över naveln: 83 cm, Rumpa:95cm, Lår: 57cm och överarm: 27 cm. Vågen står på 64,4kg.

Sammanfattningsvis så har jag gått upp alla kilona jag gick ned under FF och även några centimeter, dessa ska nu BORT!

Innan förra FF

Efter förra FF, mitt mål!

Här börjar jag!

Nu kör vi! :D


Matematik

Tjoho! :)
Nu är det allt dags för ett litet inlägg här tycker jag... :)
De senaste dagarna har typ bara bestått av matematikläsning... Har haft en föreläsning också, men annars har de bara vart självstudier. Har även blivit en hel del träning, som vanligt :) I fredags blev det lite shopping med bejb efter skolan, han köpte sju t-shirtar :D På kvällen åkte jag sedan till mamma och Inge. Vi kikade på tv och åt sallad, mums :)

Igår började jag dagen med en långpromenad runt falköping, skön start på dagen! :) Jag och mamma åkte sedan mot Vänersborg där jag skulle spela match. Vi förlorade och jag spelade kasst. Usch, måste ta tag i bowlingtränandet nuuu! Vi åkte sedan mot tibro och väl hemma blev det filmmys. Vi kikade på Bridemaides, rolig film :) :) Jag fick ett sjuuuuukt godissug, så jag åt upp allt som fanns typ?! :( Inte okej.. men gott vare :(

Idag väntar en heldag med plugg inför morgondagens tenta... Ha de så bra allihopa :)

Fustra

Hej hej :)))
Idag har ja vart duktig :D ja o sara började dagen med ett fustra-pass, tungt värre men så ska de va ;)
Resten av dagen har ja bara pluggat... Har gått igenom hela Checklistan inför tentan o även börjar räkna en massa uppgifter, känns ok iaf :) imorn blir de också en massa plugg, men då på högskolan. Först föreläsning o sedan plugg i ma-rummet i några timmar :) på kv imorn ska ja o bejb träffa Sandra o Benny :D hihi skojsigt!:))

Nu ska ja fortsätta titta på Du är vad du äter ;)

Ha en fortsatt bra torsdag :)


Bra bra bra

Goddagens allihopa :)
Allt bra med er en regning och ruskig dag som denna? :)
Med mig är allt bra, har vart ledig från skola idag och försökt plugga en massa på tentan...

Jag började dagen med ett FUSTRA-pass på gymmet, nice! Körde lite nya övningar som jag inte riktigt visste hur mycket jag orkade i, så de blir till att öka nästa gång :) Sedan blev det till att testa ett nyt protein, WHEY 80 med smak av vanilj/päron. Jag blandade det med vatten och det blev okej, smakade inte så mycket. Jag har hört att det ska smaka lite som piggelin, så vi får se hur det blir när jag blandar med mjölk istället :)

Jag tog sedan tag i pluggandet, kikade igenom en massa anteckningar och lite på en hemsida. Kändes ändå okej. Vi har fått en "chekclista" inför tentan som ja har tänkt att jag ska kolla igenom så att jag kan. Började med första sidan idag och det kändes också okej, antecknade ner en massa där som jag sedan kan plugga på. Ska göra detsamma imorn men med de andra två sidorna! :)

Till lunch idag gjorde jag ungsgrillad fläskfilé, riktigt gott faktiskt. Mycket godare än att steka :D Till det blev det självklart sallad :) Fortsatte sedan med plugagndet... Idag testade jag även på ett nytt mellanmål, stekta äpplen i kanel och lite kesella till det! MUMS säger ja bara, sjuuuukt gott :D Jag brukar annars göra äpplen med kanel i ugn, men detta gick ju mycket fortare :) De lär jag göra måååånga fler gåner :D hihi

Efter en massa plugg kom B hit :) Jag tvingade med henne på zumba ;) hihi Jag tyckte de va skoj, som vanligt :D säger inget mer ;) hihi Vi promenerade sedan hem och lagade mat, fläskfile i sweet and sour-sås och ris och sallad till de :) För att få lite mer protein mumsade jag i mig lite äggvita oxå :p
Kikade lite på tv o så, en trevlig kväll med B, som vanligt :D

Nu har hon åkt hem och bejb har åkt till jobbet. Jag ska ta en dusch och sedan lägga mig, för imorn väntas VFU, lite plugg och sedan pass på kvällen :D :D

Varberg


Klar

God morgon, eller njae... Snarare trött morgon! Inatt gick ja o la mig kl 3,10... Skrev klart mina arbeten till typ 2,45... Helt sinnessjukt?! Men jag blev klar iaf. Blev mycket cola och clementiner som slank ner, typ 1,5 liter och 5st, allt för att hålla mig vaken!
Nu är ja iaf uppe. Idag väntas föreläsning, redovisning av arbetena, tentaplugg och föräldramöte på vfun :)
Ha en bra dag nu hörrni :)


Picture

Braiga :)


Svensson svensson

Hej på er :) allt bra med er?
Allt är fint med mig, lite trött men ja ska alldeles strax sova :)
Dagen har bestått av mestadels plugg, men även ett FUSTRA-pass i förmiddags :) ang skolarbeten så är jag klar med två av tre, imorn ska det skrivas om taluppfattning!

Ikväll har jag, Sara, Anders o bejb vart i Skövde :) vi började med middag på benidorm och sedan bio , Svensson Svensson :) bion blev gratis när ja hitta ett presentkort här hemma, perfekt! Maten på benidorm va massa god, ja tog en black and white . MUMMA! även bion va bra, skrattade en massa stundtals :) helt klart sevärd, men vänta tills den kommit ut på dvd är mitt tips.
Nu ska ja som sagt sova, klockan ringer kl:9,00 o då ska här pluggas:)
God natt :)
Dessa braiga människor va ja med:


Färgglatt

Det blir lite roligare med färg....


Minus

Hallå! :)
Vad hände egentligen med min text som jag skrev till inlägget igår egentligen, de undrar ja... Hm.

Aja, får berätta om gårdagen nu istället :) Igår hade jag ju sista mötet med coachen, ska försöka arbeta lite med mediation och se om det kan hjälpa mig :) Det blev även lite plugg innan jag åt lunch med bästa Sandra :) Hon ville ha sushi, så så fick de bli :) Ja har bara ätit det en gång innan, med B i gbg, och då vart de inte sådär jättegott... Men jag har nog blivit lite mer vuxen, för den här gången va de gott :D haha Jag testade på lax, grillad lax, färsk tonfisk, kyckling och lax i sån där rulle ni vet, med alger runt om ;) Alla fem olika grejjerna var faktiskt goda, men favoriten var grillad lax :) Vi satt och pratade en massa, lika trevlig som alltid :D Jag är så glad att Sandra finns, hon är för bra hon <3

Efter en trevlig lunch åkte jag hemåt för att plugga... Så nu är jag helt klar med en uppgift och kommit halvvägs på den andra (detta var gårdagen).

Idag då.. Började dagen med fyra timmars föreläsning om geometri?! GAH! Fyra timmar, seriöst... Alldeles för lång tid för att orka hänga med hela vägen. Men men, jag hoppas att jag förstår när jag pluggar på tentan nästa vecka. Efter skolan åkte jag till komvux för att få massage :) B läser en massagekurs och behövde någon att massera :D Det var jätteskönt och avslappnande, tackar :))) Blev sedan en snabb tur till Lidl för att handla kvarg. För er som äter kesella som mellanmål eller så kan jag rekomendera er att köpa de på Lidl. Det är inte Arla utan ngt annat märke, men de smakar exakt likadant men man får dubbelt så mycket för samma pris. De är bra grejjer de! :) Kan ta ett kort o lägga ut på de sen.
Väl hemma försökte jag plugga lite.. efter en timme eller så gick ögonen i kors, så då pyste jag till gymmet och körde zumba. Efter ett jätteroligt pass blev det kvällsmat, fläskfilé och sallad :)

Nu har jag suttit och pluggat i typ två timmar, har skrivit på litteraturdelen i det andra arbetet. Mitt mål är att bli klar med litteraturdelen idag för att sedan göra diskussionen och referenslistan imorgon, sedan är den klar och jag kan då börja på det sista arbetet. Det SKA jag göra imorn, så är de bara...
Jag har nu två delar kvar att skriva om i litteraturdelen, men det ska nog gå bra :) Har mumsat torkad mango hela kvällen, men nu tog påsen slut, så nu ska jag fylla på glaset med cola istället :D

Näe... dags att fortsätta med plugget. Ha en trevlig fredagskväll :D

Sushi :D


1 av 3

Hallojsan :)
Allt bra med er? Med mig är det bra, som vanligt en onsdag :D
Idag har jag vart på VFU, inte ledd några lektioner men ändå delaktig i en massa. Så skoj :) Efter VFUn åkte jag hem och förberedde mig inför morgondagens coachmöte, det sista. Jag grejjade även med en uppgift som jag lovat göra till VFUn, men nu är de gjort :)

Sedan hade klockan sprungit iväg och det var dags för mig att ha pass :) 16 st grymma spinnare kom det och 12 taggade easyline-are :D Alla jobbade på riktigt bra och det var svettigt och härligt! :D Jag har sagt det förr och jag kommer säga det igen, JAG ÄLSKAR ATT VARA INSTRUKTÖR! :) Lätt något av det roligaste som finns att göra :D
Väl hemma efter passen blev det kvällsmat, fajitas (utan bröd för mig, så för mig blev det typ kycklingsallad). Gott vare iaf, vilket är huvudsaken :) Har även mumsat i mig lite clementiner, jag är typ beroende av dom! MUMS!

Jag har inte hunnit göra alltför mycket på skolarbetena idag, men den ena är jag näst intill klar med, vilket känns skönt :) Den senaste som jag börjat på ska jag läsa litteratur och skriva om det, samt skriva en diskussion. Det ska göras imorgon! Får se hur långt jag kommer. Jag ska iaf inte vara med på bowlingmatchen på lördag (vilket förövrigt suger en massa :(( ), men jag kände att det inte var någon idé att åka och spela match och försöka fokusera på det om jag vet att jag egentligen inte har tid att vara där utan borde vara hemma och plugga. Så därför blir det ingen bowling ihelgen, jag som sett fram emot de så :( Men jag taggar inför nästa helg istället, då struntar jag i att jag har tentan på måndag :)

Annars då.... Jo, imorn är det som sagt sista coachmötet. Jag ska även hinna med att köra FUSTRA-pass på gymmet innan mötet. Sedan ska jag äta lunch med älskade och saknade Sandra! :D Och på eftermiddagen och kvällen blir det plugg varvat med tvättning, tjoho skoj :) Men så är det ibland :)

Nu ska jag diska en snabbis innan jag ska sova, natti natti :)

Soltorkad Mango

Go kväll! :)
Idag var det dags för VFU igen, skoj! Idag hade jag planerat en idrottslektion för eleverna, först en lek och sedan stationsövningar. Det gick jättebra och eleverna var så duktiga! :) Så dagen har vart så bra så :) Vid fyra åkte jag hemåt och satte mig och pluggade, så nu har jag bara en liten sammanfattning kvar att skriva på en av uppgifterna. Imorn ska jag börja skriva på den andra rapporten.
Förut kände jag att jag behövde en paus efter två timmars plugg så jag hoppade i träningskläderna och trampade till gymmet och körde en timmes zumba! massa folk och det var riktigt skoj :D

Efter träningen åkte jag hem och lagade mat, fläskfile, sallad och ris (till bejb). Gott :)
Nu har bejb åkt till jobbet och jag ska diska lite. Sen ska jag läsa en tidning innan jag somar.

Imorn väntas VFU på dagen, sedan plugg på em och pass på kvällen :) Blir en bra dag! :D

Förövrigt så har jag upptäckt ngt som är sjukt gott, torkad mango! :D Köpte det på hälsomässan och det smakar som godis, men det är torkad mango utan något tillsatt socker. Detta är mitt lördagsgodis :D Men isf äter ja lördagsgodis på en tisdag... hm, men jag vart sugen :D hihi tycker allt att ni ska testa det :))

Så, nu ska jag bege mig till köket och disken. Sov så gott hörrni :)

Braiga dagar :)

Tjoho :)
Dags att skriva en rad eller två då kanske.. Har vart ganska så fullt upp ihelgen, därför har jag inte skrivit något :)

I fredags hade jag spinningpass på kvällen, gick bra bra :) Sedan hade jag en ensam-kväll, skönt :) Spenderade kvällen med att äta got, plugga en del och bara ta det allmänt lugnt :)

På lördagen var det dags för pass igen, dags att leda easyline på lördagsmixen :D 6 st helgpigga motionärer kom och körde med mig :) Efter passet bjöd jag på frukt, torkad frukt och gelehallon (de är ju trots allt bröst-cancer-månaden och gelehallon ser ut som tuttar = anledning att äta dom :D ). Uppskattat blev det iaf :) skoj :)
Jag åkte sedan hemåt för att äta lunch (lövbiff och sallad) för att sedan göra mig iordning inför en trip till Skövde. Jag och Sara skulle besöka Hälsomässan :)

Innan mässan, PLAZA-tröjan var på ;)

Vi lyssnade på Fredrik Paulún, grym människa! Idol? Japp! :)
En intressant föreläsning om GI-frukost :)

Fredrik Paulún :)


Sedan gick vi runt och kikade lite, både på hälsomässan och villamässan. Köpte fina guldkrukor på villamässan och på hälsomässan köpte jag en påse med smått o gott från Paulún, bla en bok, musli och smoothies :) Tog även ett kort med Fredrik, yeah :D

Glad tjej :)

Vi pratade även lite med instruktörer från Livingroom :) Har även bestämt att jag ska boka en tid med deras PT Beda :) Ska få ett kortschema och kanske lite träningstips, sen jäklar ska jag få tillbaka min drömkropp! :D Taggad!

Efter en trevlig stund i Skövde åkte vi hemåt. Jag pluggade lite och på kvällen tog jag och bejb det lugnt, hyrde en film och så :)

Puss?

PUSS :D

Lycka :) <3

På söndagen vaknade jag med känslan av att jag ville springa! Sagt och gjort, jag gav mig ut o sprang :D

 

Frost... Vill inte ha vinter!

Dubbla polotröjor på och jag var redo för en löptur :)

Det var kallt, men ändå väldigt skönt att springa igen :) Insåg att jag inte sprungit sedan den 19e augusti?! Nästan två månader sedan... INTEOKEJ! Men som sagt, det var skönt och nu ska jag försöka springa lite oftare :) Perfekt träning ju! Förövrigt sprang jag 6,96 km på 38,49 minuter. Helt ok ändå. Gick jättebra de första fem kilometrarna, sen blev det tungt :p haha Men jag sprang iaf hela tiden :))

Efter frukost och dusch gjorde jag mig iordning för att åka till Hjo med bejb :)

 

Dagens outfit

Fining <3

Vi åkte som sagt till Hjo :) Vi skulle besöka Hem och Hobby, men det öppnade inte förrän 12 så vi tog en promenix längs med vattnet först :) Lite blåsigt och småkallt, men mysigt :) <3

 

Smile i skogen :)

Så fint att promenera längs med vattnet :)

Bejb <3

Jag :)

Myspys, jag älskar dig!

Stubbe :)

Jag provade blomdekrationer ;)

Detta köpte vi :

Ja, detta var de vi köpte... Plus lite till, typ en sockerskål, spislock (som jag inte ska lyckas bränna?! haha ), ljus, mm :) Massa fina saker iaf :) Så nu är det massa fint i vardagsrummet, har försökt få in lila där och de börjar arta sig :) Vill även få in grönt i sovrummet. Gardiner med gröna löv på; check! Gröna ljus; check! Det som saknas är gröna mattor och två stora krukor som vi kan ha kaktusarna i, vill ha dom ståendes i ett hörn typ :) Jaaa.. det finns massa saker som man skulle kunna göra, men det får räcka för nu :)

Efter besöket på Hem & Hobby åkte vi hem och jag satte igång att grejsa med de nya sakerna vi köpt :D Sen satte jag mig och pluggade. Pluggade konstankt tills det var dags att göra kvällsmat, PUH!

 

Idag då, ny vecka! En vecka kvar att göra inlämningarna på, två veckor kvar till tentan... STRESS! Men jag gör så gott jag kan, mer kan jag inte göra :)

Idag börjar jag dagen med ett litet träningspass, körde 40 minuters magövningar. De känns i magen nu kan jag säga! Välkommen underbara träningsvärk :D efter träningen blev det frukost o så, innan jag åkte till skolan. Hade som vanligt två föreläsningar och lunch däremellan. Efter skolan åkte vi till Ica så att jag kunde hämta ut mitt paket från Gymgrossisten :D Har beställt lite proteinpulver (med smak av vanilj och päron, någon som smakat det?), proteinpulver som man kan baka med och proteinbars :D Mums! Nu ska det bli bättre ordning på mellanmålen och mål innan/efter träning :))

Resten av dagen idag har jag bara pluggat. Vilket har lönat sig! Nu är jag nästan klar med en uppgift (av tre). Ska bara skriva en liten sammanfattning av arbetet, sen är jag klar! Så imorn börjar jag på ett nytt arbete, tror det får bli det om problemlösning... :)

Följde bejb en liten bit till hans jobb, men nu är jag hemma igen och nu ska jag sova! Imorn ska jag till VFUn där jag ska ha idrottslektion bland annat, skojsigt :D Sedan får vi se vad morgondagen har att erbjuda. Jag vet att den kommer innehålla plugg iaf, thats for sure!

God natt allihopa :)

 


Träning :D

Godagens, eller kanske snarare go kväll :D
Hur är det med er i natten? :) Med mig är det bra! Jag är glad för jag börjar tillfriskna nu :D YES!
Idag började jag dagen med att köra ett styrkepass på gymmet, biceps fick sig en omgång :) Kändes bra! Jag åkte sedan till min gamla VFU-klass och hälsade på :) har inte träffad dom sen sommarlovets start, så ungefär 4 månader. Det var iallafall jätteskoj att träffa dom, lika söta som förr :D

Hade med mig en "blomma" till barnen :)

 

Väl hemma efter besöket åt jag lunch och sedan åkte jag mot Skövde för att träffa coachen, näst sista gången och det gick bra :) Jag åkte sedan en snabbis till stan och bytte en stickad tröja som var för stor.. Men den fanns inte i mindre storlek så jag bytte den mot ett party-linne och en top :D Me like! :)

Efter Skövde åkte jag hem och donade lite innan jag åkte mot gymmet för att leda spinningpass. 5 tappra motionärer trampade som bara den :) Efter spinningen körde jag några triceps-övningar (eftersom jag inte hann det imorses). Kändes helt ok :)

Efter träningen cyklade jag hem och lagade jag kvällsmat, lövbiff med ägg och sallad. Massa gott och proteinrikt :D

 

Riktigt gott!

Efter maten blev det en dusch och sedan satte jag mig framför datorn och pluggade lite. Skrev ungefär en sida, så det går sakta men säkert framåt :)

Under kvällen har jag även hunnit med att diska och kika lite på tv, kreativ dag! :)

Nu ska jag sova, så jag är pigg inför helgen som blir händelserik :D Natti natti


43 månaders kärlek

Go kväll!:)
Idag har vart en bra dag.. Först föreläsning o sedan ifyllning av hårfärg :) ja åkte sedan hem och möttes av en söt älskling som hade köpt en hjärtformad tårta till oss på våran månadsdag :) så god så! Fick ett gulligt kort oxå, underbar sambo ja har :)) hihi <3 43 månader, 3 år o 7 månader, lång och underbar tid! Jag älskar dig! <3

Förövrigt fyller även Sofie år idag, grattis till henne :D hon fick muffinen och skönsång i skolan förut ;) hihi

Nu ska ja sova för imornbitti ska ja upp o träna :D wiho!


Frukost

God morgon :)
Nu sitter ja här o mumsar frukost. Idag blev det gröt, en skivad banan och mjölk till de, avslutade med en clementin :) måste bara säga att clementinerna är riktigt goda nu :D massa bra c-vitaminer :)))

Nu ska ja hoppa in i duschen innan ja ska åka till skolan för en föreläsning:) ska sedan till frisören för att färga om håret, den snygga röd/lila färgen har nu blivit ljusbrun, inte ok!
I övrigt kommer nog dagen bestå i mestadels plugg, skriva på inlämningsuppgifterna. Ja har iaf kommit igång med en uppgift :)

Ha en bra dag nu i regnet :)


Ont!

Tjaaaooo :D Allt bra? :) Måste bara fråga först, alla ni som bloggar på blogg.se, varför kommer allt i en löpande text trots att man har enter-slag emellan styckena i texten? Dumt iaf... Aja :) Måste berätta lite snabbt om gårdagen. På dagen hade jag VFU, en bra dag :) Sedan åkte jag hem en snabbis innan det var dags att åka till Skövde. Satte mig på högskolan och sammanfattade lite uppgifter innan Ida kom och hämtade mig. Vi åkte då till Tinas "Rena kropp och själ", check it out! Där var även Bonnie och Ellen :) Vi fick prova på en massa olika hudprodukter, göra en hudundersökning, få ansiktsmassage (GRYMT skönt :D ) och hade helt enkelt en superduper bra kväll! :) Tack snälla Tina! :) Jag köpte även lite hudprodukter, jag som aldrig annars använder sånt?! Men det är väl dags att börja ta hand om huden innan den blir helt rynkig :p haha Så lite hudprodukter och en ögonskugga blev det :) Åkte sedan buss hem på kvällen och insåg då att det var JÄTTELÄNGE sedan jag åkte buss. Det är ganska skönt att åka buss faktiskt :) Idag var det återigen dags för VFU :) Jag hade två lektioner av dagens tre, två matte-lektioner :) Den första lektionen gick ok, trots att eleverna tyckte att min uppgift var svår. MEN dom klarade den till slut, efter lite diskussioner :) haha Sedan hade jag även en problemlösningsuppgift (som jag sedan ska skriva om i en rapport till högskolan). Efter att vi hade rett ut vad ett mynt var och vilka olika mynt som fanns så klarade eleverna den uppgiften galant :) Efter skolan åkte jag och handlade lite :) Nu har jag precis bakat och även startat igång med pluggandet, skriver på en av mina tre inlämningsuppgifter. Dock tappade jag fokus helt och därför fick det bli ett inlägg här :) Så nu ska jag återgå till matematiken... Tjingeling

Oktober

Hej på er allihopa :) Allt bra med er? Med mig är det på ett sätt superduper och på ett annat sätt lite sisodär... Började idag dagen med ett styrkepass, bröst och triceps stod på schemat! Och herregud vad det kändes?! Tog i som aldrig förr, grymt pass! Det börjar redan kännas, me like! :) Efter träningen åkte jag hem och mumsade frukost. Idag blev det MÜSLI <3, turkisk yoghurt och två ägg, mumma säger ja bara! :D Jag gjorde mig sedan iordning och åkte till skolan för föreläsning. En intressant sådan och sedan hade vi en liten klasslunch. Vi gick till Wallermans och åt, fläskfile med b-sås för min del :D Ytterligare en föreläsning efter lunch och sedan var det dags för mig att träffa coachen, bara två träffar kvar nu. Efter mötet satte jag mig och pluggade lite innan bejb kom och hämtade mig. Vi åkte till Media Markt och lämnade in våran kamera som är lite småtrasig :P Gjorde även ett besök på Chili och en annan affär, hittade massa fint! :D Vi åkte sedan hemåt och sedan kom Sara och hämtade mig. Vi cyklade upp till badhuset för att Sara skulle genomföra ett test. Hon ska söka till brandman och då måste man göra ett simtest. Till testet behövdes en jämstor kompis, jag, som bla skulle bogseras i en livboj. Hon var massa duktig och klarade båda testerna, grymmes! :D Väl hemma igen blev det kvällsmat, kycklingfilé från gårdagen, en kotlett, b-sås och tomat och gurka :) Nu har bejb åkt till jobbet och jag ska ställa mig och diska, sedan blir det sängen! Imorn ska jag till VFUn, ska bli skoj :D hihi Förövrigt så har jag (som många andra) drabbats av förkylning. Nu har jag ont i halsen när jag sväljer, inte skönt :( Hoppas det går över snart!! Näe, nu ska jag pysa och sova.. Sov så gott hörrni :)

Älskade musli, I'm back!

God morgon :))
Nu sitter ja framför tvn o ska äta frukost :D har kört ett hårt bröst/triceps-pass på gymmet, underbart! Nu sitter ja här med musli, turkisk yoghurt och två ägg. MUMS :D

Ha en bra dag hörrni :)


Varbergs kurort

Tjoho :)
Ihelgen har jag vart på varbergs kurort med mami :) en massa skön helg med bad, , shopping , avslappning o träning :) berättar mer imorn :)

Förövrigt så tror ja att ja ska sluta gå på lchf... De har Lixom inte gett ngt resultat åt ngt håll, på tre veckor... Får bli att gå tillbaka till typ lite GI-tänk, vanlig bra mat :) trots att de är sjukt gott att äta massa ost o så ;) haha så imorn kanske ja äter musli till frukost :D eller gröt... Frukostarna har ja saknat ;) hähä

Natti natti


RSS 2.0